Κοσμος

Σε καταφύγιο ξενοδοχείου φυγαδεύτηκε ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ μετά τις εκρήξεις στο Κίεβο

Δείτε την ανάρτησή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σε καταφύγιο ξενοδοχείου φυγαδεύτηκε ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ μετά τις εκρήξεις στο Κίεβο
Το καταφύγιο που βρίσκεται ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ © Twitter/@dreynders

Πόλεμος στην Ουκρανία -Εκρήξεις στο Κίβεο: Σε καταφύγιο ξενοδοχείου ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ.

Σε καταφύγιο ξενοδοχείου στο Κίεβο βρίσκεται ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ, Ντιντιέ Ρέιντερς, με την ομάδα του μετά τις εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Ο κ. Ρέιντερς αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter: «Σειρά εκρήξεων στο κέντρο του Κιέβου σήμερα το πρωί. Χάρη στη γρήγορη αντίδραση του προσωπικού ασφαλείας, η ομάδα μου και εγώ μεταφερθήκαμε γρήγορα στο καταφύγιο του ξενοδοχείου. Είμαστε ασφαλείς και περιμένουμε ενημερώσεις».

Υπενθυμίζεται ότι τουλάχιστον 8 νεκροί και 24 τραυματίες είναι ο πρώτος απολογισμός από τις εκρήξεις μετά από πυραυλικές επιθέσεις που σημειώθηκαν μετά τις 8 το πρωί (ώρα Ελλάδος) και συνεχίζονται έως και μετά τις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδος) στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον δήμαρχο της πόλης, Βιτάλι Κλίτσκο, από τις εκρήξεις έχουν χτυπηθεί κρίσιμες δομές. «Υπάρχουν θύματα, όλα τα συνεργεία είναι στο πεδίο» ενώ για νεκρούς και τραυματίες έκανε λόγο και ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι στο πρώτο μήνυμά του μετά τις εκρήξεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ