- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΗΠΑ: Σε κώμα νοσηλεύεται ένας νεαρός που τσιμπήθηκε 20.000 φορές από μέλισσες-δολοφόνους.
Ένας 20χρονος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση αφού τον τσίμπησαν μέλισσες-δολοφόνοι περισσότερες από 20.000 φορές.
Το βράδυ της Τρίτης ο Όστιν Μπέλαμι διασωληνώθηκε και τέθηκε σε τεχνητό κώμα, στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι, στο Οχάιο, σύμφωνα με το κανάλι Fox 19.
«Δίνει μάχη για τη ζωή του», είπε η μητέρα του, η Σόνα Κάρτερ, στη σελίδα ενός ιστοτόπου εράνων όπου ζήτησε δωρεές για να πληρώσει τα νοσήλεια.
Την περασμένη Παρασκευή, ο Όστιν Μπέλαμι κλάδευε μια κιτριά όταν έκοψε, χωρίς να το καταλάβει, την κυψέλη των μελισσών. Τα έντομα αυτά, γνωστά και με την ονομασία «αφρικανοποιημένες μέλισσες», είναι ιδιαίτερα επιθετικά.
Η γιαγιά και ο θείος του Όστιν, που βρίσκονταν δίπλα του, είδαν την επίθεση αλλά δεν μπόρεσαν να παρέμβουν, αφού και οι ίδιοι έγιναν στόχος των μελισσών. «Ούρλιαζε: "βοήθεια, βοήθεια" και κανείς δεν μπορούσε να τον βοηθήσει», αφηγήθηκε η γιαγιά του, η Φίλις Έντουαρντς. «Προσπαθούσα να ανέβω στη σκάλα για να τον φτάσω αλλά δεν μπορούσα, επειδή ήμουν περικυκλωμένη από τις μέλισσες», πρόσθεσε.
Η Σόνα Κάρτερ είπε ότι ο νεαρός τσιμπήθηκε περισσότερες από 20.000 φορές και κατάπιε περίπου 30 μέλισσες. Οι νοσηλευτές «του αφαιρούσαν τις μέλισσες μέχρι το πρωί της Κυριακής», είπε.
Οι γιατροί πιστεύουν ότι ο Όστιν Μπέλαμι θα αναρρώσει πλήρως.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.