Κοσμος

«Δεν τραβάει» η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Τραμπ

Πελαγοδρομεί η «Truth Social»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ © EPA
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ © EPA

Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης του Ντόναλντ Τραμπ «Truth Social» αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να είναι έξαλλος και ρωτά γιατί δεν χρησιμοποιούν το Truth Social περισσότεροι άνθρωποι, έξι μόλις εβδομάδες μετά το λανσάρισμα της.

Η εφαρμογή βγήκε online την Ημέρα των Προέδρων, στις 21 Φεβρουαρίου, αλλά έξι εβδομάδες αργότερα είναι γεμάτη προβλήματα. Χαρακτηριστικό είναι πως έχει δημιουργηθεί λίστα αναμονής με 1,5 εκατ. χρήστες.

Το Truth Social μπορεί έχει ομοιότητες με το Twitter, αλλά δεν είναι διαθέσιμο σε τηλέφωνα Android και προγράμματα περιήγησης ιστού, δηλαδή στους περισσότερους ανθρώπους εκτός των ΗΠΑ.

Στις 21 Φεβρουαρίου, το Truth Social ήταν μια από τις εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις στο App Store, ωστόσο πολλοί από αυτούς που το κατέβασαν δεν μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν.

Ως γνωστόν το Twitter, αρχικά απαγόρευσε στον Τραμπ να δημοσιεύει αναρτήσεις μετά την επίθεση υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021 και στις 8 Ιανουαρίου 2021, έθεσε σε μόνιμη αναστολή τον λογαριασμό του, καθώς υποστήριξε πως μέσα από ψευδείς ισχυρισμούς ότι οι εκλογές είχαν «κλαπεί», ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος υποκίνησε τη βία.

Με πληροφορίες από BBC

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ