Κοσμος

Γουίλ Σμιθ: Ποιες επερχόμενες ταινίες του σταματούν μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Τα φιλμ σε παραγωγή Netflix, Sony και Apple+

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όσκαρ 2022: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ
Όσκαρ 2022: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ © EPA/ETIENNE LAURENT

Στον «πάγο» ταίνιες με τον Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ στα Όσκαρ 2022. Ποια φιλμ σταματούν σε Netflix, Sony και Apple+

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα για τον Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι που έριξε στον Κρις Ροκ στην 94 τελετή απονομής των Όσκαρ. Παρά τη δημόσια συγγνώμη του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ και την παραίτηση του Αμερικανού ηθοποιού από την Ακαδημία, οι αντιδράσεις παραμένουν μεγάλες.

Netflix και Sony αποφάσισαν να διακόψουν επερχόμενες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ.

Το Netflix έχει αναλάβει την παραγωγή του φιλμ «Fast and Loose». Μια εβδομάδα πριν από τα Oscars, ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Λιντς αποσύρθηκε. Η αναζήτηση νέου σκηνοθέτη μετατράπηκε σε... Γολγοθά μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ. Τελικά, το Netflix αποφάσισε να βάλει στον «πάγο» την ταινία «Fast and Loose», σύμφωνα με δημοσίευμα στο The Hollywood Reporter. Δεν έχει διευκρινιστεί, πάντως, αν η παραγωγή του φιλμ θα ξεκινήσει και πάλι με άλλον πρωταγωνιστή.

Watch the uncensored moment Will Smith smacks Chris Rock on stage at the Oscars, drops F-bomb

Η ταινία «Fast and Loose» του Netflix με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ

Το «Fast and Loose» παρουσιάζει την ιστορία ενός «εγκεφάλου» εγκλήματος, ο οποίος χάνει τη μνήμη του μετά από μια επίθεση. Συγκεντρώνοντας στοιχεία, ανακαλύπτει ότι έχει διπλή ταυτότητα:

  • Είναι ένας πλούσιος βασιλιάς και
  • ένας φτωχός πράκτορας της CIA.

H Sony σταματά ταινία με τον Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Εκτός από το Netflix και η Sony σταματά μέχρι νεοτέρας την ταινία «Bad Boys 4». Το φιλμ βρισκόταν σε στάδιο ανάπτυξης και ο Γουίλ Σμιθ είχε στα χέρια του τις πρώτες 40 σελίδες από το σενάριο. Όλα αυτά πριν από τα Όσκαρ 2022 και την επίθεση στον Κρις Ροκ μπροστά στις κάμερες.

«Η αλλαγή απαιτεί χρόνο και δεσμεύομαι να δουλέψω ώστε να διασφαλίσω ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά η βία να ξεπεράσει τη λογική» είχε αναφέρει ο Γουίλ Σμιθ στην επιστολή παραίτησής του από μέλος της Ακαδημίας την προηγούμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι και η ταινία «Emancipation» της Apple+, η οποία βρισκόταν σε στάδιο post-production, σταμάτησε. H streaming πλατφόρμα είχε προγραμματίσει την κυκλοφορία το 2022, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία. Η βίαιη επίθεση του βραβευμένου με Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου ηθοποιού στον Κρις Ροκ έγινε μετά από αστείο του Αμερικανού κωμικού για τη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, Τζέιντα Πίκετ Σμιθ, και την αλωπεκία, με την οποία έχει διαγνωστεί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ