Ζαΐχ Μπολσονάρου: Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της Βραζιλίας - Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά την επίθεση με μαχαίρι που είχε δεχθεί το 2018.
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, εισήχθη τη Δευτέρα το βράδυ σε στρατιωτικό νοσοκομείο στην Μπραζίλια για να υποβληθεί σε εξετάσεις διότι αισθάνθηκε αδιαθεσία, μετέδωσαν βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.
Ο Μπολσονάρου, 67 ετών, είχε υποστεί τραυματισμό με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του το 2018 και, έκτοτε, έχει συνεχώς επανερχόμενα προβλήματα στο γαστρεντερικό του σύστημα. Απουσίασε χθες από προεκλογική συγκέντρωση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, όπου θα εμφανιζόταν.
«Είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος πάει καλά, υποβλήθηκε σε κάποιες εξετάσεις, γι’ αυτό δεν είναι εδώ», εξήγησε ο πρόεδρος του κόμματος, ο βουλευτής Μάρκους Περέιρα.
Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο G1, η πρώτη κυρία Μισέλ Μπολσονάρου πήγε στη συγκέντρωση και διαβεβαίωσε ότι ο σύζυγός της «πάει καλά», ενώ ο υπουργός Επικοινωνίας Φάμπιου Φαρία μίλησε για «αδιαθεσία».
Ο ακροδεξιός πρόεδρος χρειάστηκε νοσηλεία σε δύο περιπτώσεις, τον Ιούλιο και τον Ιανουάριο, για προβλήματα στο εντερικό του σύστημα. Έχει υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις μετά την επίθεση εναντίον του το 2018.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία - Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Ο Γιενς-Φρέντερικ Νίλσεν προειδοποιεί για αυξημένη εγρήγορση amid δηλώσεων Τραμπ περί αμερικανικού ελέγχου
Σύμφωνα με οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Τι υποστηρίζει η υπεράσπιση της εφημερίδας
Έκτακτη συνέντευξη για τον έναν χρόνο ως πρόεδρος των ΗΠΑ
Δεν είναι ακόμη σαφές αν τα χρήματα των πελατών έχουν δεσμευτεί σε κρασιά
Επικαλούμενος την επιστολή στον πρωθυπουργό της Νορβηγίας
Πού επικεντρώνονται οι έρευνες
Μια από τις τραγικές ιστορίες του δυστυχήματος
Σε ηλικία μόλις 29 ετών
Η συμφωνία είχε κλειστεί τον Ιούλιο έπειτα από συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν
Οι Κούρδοι ακυρώνουν τη συμφωνία με το καθεστώς της Δαμασκού – Αποχωρούν από το αλ-Χολ, συγκρούσεις και στην Τουρκία
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και η επιβολή ενός νέου τύπου αστυνομικού κράτους
Ο θρυλικός σέντερ του ΝΒΑ συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο
Στο σημείο της τραγωδίας το βασιλικό ζεύγος
Τι σημαίνει το «Nu det NUUK» που κυριαρχεί
Οι κινήσεις του από την ορκομωσία κι έπειτα, το χρονικό του φόβου και οι «τέσσερις ελευθερίες»
Γιατί φοράει γυαλιά ηλίου ο Γάλλος πρόεδρος;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.