Κοσμος

Νεκρός και δεύτερος Ουκρανός ποδοσφαιριστής από ρωσικά πυρά

Μετά τον τερματοφύλακα της Καρπάτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nizoyxnoptk4mjblnjrimmq4mty4zweynjg3ztllmdzjzdyxyjqx-thumb.jpg
O αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής Ντιμίτρι Μαρτινένκο © Twitter

Ο 25χρονος Ντμίτρι Μαρτινένκο έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που χάνει τη ζωή του, μετά από 21χρονο άσο της Καρπάτι Λβιβ στον πόλεμο με την Ρωσία.

Ο νεαρός Ουκρανός ερασιτέχνης, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα Hostomel, που εδρεύει στο Κίεβο βρήκε τραγικό θάνατο με την μητέρα του, όταν το σπίτι που διέμενε, σχεδόν ισοπεδώθηκε από τους βομβαρδισμούς των ρωσικών δυνάμεων.

Την ίδια ώρα, η 7χρονη αδερφή του, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, επέζησε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Κιέβου, όπου δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έπεσε νεκρός ο πρώην τερματοφύλακας της Καρπάτι Λβιβ, Βιτάλι Σαπίλο. Ο Σαπίλο ήταν 21 ετών και είχε αναλάβει τον ρόλο του διοικητή άρματος μάχης, κοντά στο Κίεβο. Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή κοντά στην πρωτεύουσα μετά από πυρά των Ρώσων.

Ο Βιτάλι Σαπίλο ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Καρπάτι Λβιβ. Αγωνίστηκε κυρίως στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, έχοντας ως όνειρο να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ