- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αντίθετη η Ελισάβετ στα σχέδια του Καρόλου για το Μπάκιγχαμ
Ένας από τους λόγους που ο Κάρολος επιθυμεί να απαλλαγεί από το Μπάκιγχαμ όταν αναλάβει το θρόνο, πιθανολογείται ότι είναι το υψηλό κόστος συντήρησης
Aντίθετη στo σχέδιο μετατροπής του παλατιού του Μπάκιγχαμ σε μουσείο από τον Πρίγκηπα Κάρολο είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ.
Σε αλλαγές θέλει να προβεί ο πρίγκιπας Κάρολος μόλις αναλάβει τον θρόνο, ανάμεσα σ' αυτές είναι και η μετατροπή του παλατιού του Μπάκιγχαμ σε μουσείο - κάτι που όπως λέγεται η μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ, είναι κατηγορηματικά αντίθετη.
Σε δημοσίευμά της η βρετανική Mirror επικαλείται πηγή του παλατιού η οποία υποστηρίζει ότι το σχέδιο μετατροπής του παλατιού σε μουσείο «δεν θα πραγματοποιηθεί σύντομα», κι όσο στο θρόνο βρίσκεται η Ελισάβετ.
Το παλάτι είναι το μέρος όπου η βασίλισσα μεγάλωσε τα τέσσερα παιδιά της, ασκώντας τα βασιλικά της καθήκοντα εδώ και δεκαετίες. Το 1993 το παλάτι άνοιξε για το κοινό, επιτρέποντας στους επισκέπτες να περιηγηθούν σε επιλεγμένα μέρη του παλατιού, αλλά όχι στα οικογενειακά διαμερίσματα.
«Δεν την ενδιαφέρει πολύ η συγκεκριμένη ιδέα και πιστεύει φυσικά ότι θα πρέπει να παραμείνει ένα είδος οικογενειακού σπιτιού», πρόσθεσε η πηγή.
«Προς το παρόν, ό,τι κι αν διαβάζετε, δεν φαίνεται να μπορεί να υλοποιηθεί σύντομα από τον πρίγκιπα Κάρολο», πρόσθεσε.
Ένας από τους λόγους που ο Κάρολος επιθυμεί να απαλλαγεί από το Μπάκιγχαμ όταν αναλάβει το θρόνο, πιθανολογείται ότι είναι το υψηλό κόστος συντήρησης. Το παλάτι ανακαινίστηκε για τελευταία φορά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και ενώ εγκρίθηκε ανακαίνιση 500 εκατομμυρίων δολαρίων το 2016, αυτή δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2027.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ορισμένοι κάνουν λόγο ακόμη και για διαφορετική μεταχείριση περιεχομένου που αφορά LGBTQ+ κοινότητες
Ο influencer που κατηγορείται για trafficking και σεξουαλικά εγκλήματα σε μια παράξενη συνέντευξή του στο New Yorker
Έκκληση της οικογένειας του θύματος: «Η φρικτή επίθεση να μη διχάσει τη χώρα»
Ο συνιδρυτής της Microsoft θα καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών ενώπιον επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων
125 ματς σε τουρνουά Grand Slam χρειάστηκε ο 29χρονος Γερμανός Alexander Zverev για να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο σε major.
Η Μικαέλα Ράιλααρσνταμ ξέσπασε σε κλάματα στο δικαστήριο ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος
Τα λάθη στην υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της 11χρονης
«Μαζί θα συνεχίσουμε να χτίζουμε γέφυρες μεταξύ Ευρώπης και Ασίας», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Γιατί η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία αλλάζει τακτική απέναντι στην Άγκυρα
Το χρονικό της υπόθεσης
«Βγείτε στους δρόμους», προτρέπει τους πολίτες ο ιδιοκτήτης του X
«Δείχνουν αξιοσημείωτο βαθμό εμπιστοσύνης ότι γειτονικές χώρες θα έσπευδαν να τους βοηθήσουν σε μια κρίση»
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός δεν θα καταφέρει να συγκεντρώσει την πλειοψηφία
Ο ποντίφικας και ο διάσημος καλλιτέχνης είχαν μια ιδιαίτερη ιδιωτική συζήτηση στην Ισπανία
Ο ρόλος των μη επανδρωμένων αεροσκαφών στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
Ο τραγουδιστής και ηθοποιός ανακρίθηκε για υποθέσεις που αφορούν 13 θύματα
Οι υγειονομικές αρχές αγωνίζονται να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση
«Δεν αισθάνομαι ήρωας», δήλωσε ο 32χρονος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.