- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ένας άνδρας στη Ρωσία διένυσε με αναπηρικό αμαξίδιο 1.418 χιλιόμετρα για να φθάσει στη λίμνη Βαϊκάλη, ξεκινώντας από το σπίτι του.
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από τη Ρωσία, όπου ένας άνδρας διένυσε περισσότερα από 1.000 χλμ. με αναπηρικό αμαξίδιο. Το ταξίδι του ξεκίνησε από την περιοχή του Κράσνογιαρσκ και συγκεκριμένα την πόλη Achinsk.
Όπως μετέδωσε το RT, προορισμός του Viktor Sibirin ήταν η Λίμνη Βαϊκάλη. Μαζί του μετέφερε και εξοπλισμό για κατασκήνωση, στήνοντας τη σκηνή του προκειμένου να διανυκτερεύει και το επόμενο πρωί να συνεχίζει το ταξίδι του.
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Viktor Sibirin διανύει μεγάλες αποστάσεις με το αναπηρικό του αμαξίδιο. Την πρώτη φορά είχε πάει από την πόλη Achinsk στη γειτονική Bogotol. Το 2018 ξεκίνησε να πάει στο Κράσνογιαρσκ. Το 2019 προορισμός του ήταν το Αμπακάν. Κάλυψε περισσότερα από 400 χιλιόμετρα σε 12 ημέρες. Όταν ανακοίνωσε στους δικούς του ανθρώπους ότι σκοπεύει να πάει μέχρι τη Λίμνη Βαϊκάλη, εκείνοι δεν τον αποθάρρυναν, ζητώντας του να τους τηλεφωνεί κάθε απόγευμα, όπως και έκανε.
Πώς αντιδρούσαν οι διερχόμενοι οδηγοί που τον έβλεπαν με το αναπηρικό αμαξίδιο
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο RT, ταξίδευε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το απόγευμα, μετά το τηλεφώνημα στους συγγενείς, ξεκινούσε να στήνει τη σκηνή του για να περάσει τη νύχτα.
«Οδηγοί επιβράδυναν ή σταματούσαν, ζητώντας μου να με βγάλουν φωτογραφία. Κάποιοι προσφέρονταν να με μεταφέρουν με το αυτοκίνητο» αναφέρει σε δηλώσεις του.
Το ταξίδι του άνδρα με το αναπηρικό αμαξίδιο στη Ρωσία με προορισμό τη Λίμνη Βαϊκάλη κράτησε 1,5 μήνα περίπου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Χαμάς επιδίωξε να εκμεταλλευτεί το έργο των ΜΚΟ για στρατιωτικούς σκοπούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.