- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο πρίγκιπας Κάρολος στηρίζει τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα
Με δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, στηρίζοντας έμπρακτα τους πυρόπληκτους.
Ο πρίγκιπας Κάρολος, διάδοχος του βρετανικού θρόνου και μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, στηρίζει τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα με δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «η Α.Β.Υ. Πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας, υποστηρικτής του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού, απέστειλε δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για να ενισχύσει την τεράστια προσπάθεια του για να υποστηρίξει τους πολίτες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα».
«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε κάθε έκτακτη ανάγκη. Από τις πρώτες στιγμές κάθε κρίσης, οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ, οι οποίοι είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας και εξοπλισμού, μεταβαίνουν στις πληγείσες περιοχές ώστε να εντοπίσουν τις ανάγκες που υπάρχουν, να υποστηρίξουν στην κατάσβεση, να παράσχουν πρώτες βοήθειες και ψυχολογική υποστήριξη και να βοηθήσουν σε περιπτώσεις έρευνας και διάσωσης» προστίθεται.
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για πρίγκιπα Κάρολο: «Είμαστε ευγνώμονες»
Ο προέδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ανέφερε για την κίνηση που έκανε ο πρίγκιπας Κάρολος να στηρίξει τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα: «Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την ευγενική αυτή δωρεά. Σημαίνει πολλά τόσο για τους αφοσιωμένους εθελοντές και το προσωπικό του Ε.Ε.Σ όσο και για τον λαό της Ελλάδας, τον οποίο και βοηθάμε».
Και πρόσθεσε: «Δουλεύουμε σκληρά για να στηρίξουμε τους πληγέντες αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, καθώς οι πυρκαγιές επηρέασαν πάνω από 70.000 συμπολίτες μας. Έχοντας μεγάλη εκτίμηση στην Α.Β.Υ. Πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας, δεδομένου και του στενού οικογενειακού δεσμού του με την Ελλάδα και με τον Ε.Ε.Σ, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα για το λαό της χώρας που έχει πληγεί από τις πρωτοφανείς αυτές πυρκαγιές».
Δωρεές στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τους πυρόπληκτους - Ο τραπεζικός λογαριασμός
Όπως επισημαίνεται επίσης στην ανακοίνωση: «H Α.Β.Υ. Πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας διέθεσε το ποσό απευθείας στον λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για οποιονδήποτε επιθυμεί να συνεισφέρει στο έργο του Ε.Ε.Σ προς ανακούφιση των πυρόπληκτων, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσει τα κάτωθι στοιχεία».
Τράπεζα: EUROBANK
Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013
IBAN: GR2602602400000300201205013
Αιτιολογία: «Πυρκαγιές».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αεροπλάνο που αλλάζει τα υπερατλαντικά ταξίδια
Οι διασώστες δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν άμεσα τις επιχειρήσεις έρευνας
Ο νέος πρωθυπουργός καλύπτει τη διαφορά από το λαϊκιστικό κόμμα του Νάιτζελ Φάρατζ
Στο μικροσκόπιο και ο σύζυγος
Σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης
Φουντώνει το παρασκήνιο με τις διαπραγματεύσεις
Η υπόθεση θρίλερ στην Οκλαχόμα
Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης
Ξυλοδαρμοί, πείνα, εξευτελισμοί και βασανιστήρια, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες αποτελούσαν μέρος ενός οργανωμένου συστήματος
Το συγκλονιστικό βίντεο
Ο συνιδρυτής της Wikipedia καταγγέλλει ιδεολογική χειραγώγηση και αποκλεισμό
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Νόμιζα ότι θα χάσω το πόδι μου»
Η Υπόθεση Ρίμαν. Bernhard Riemann, 1826-1866.
Η βουτιά από την περιοχή Sunset Cliffs θεωρείται άκρως επικίνδυνη αλλά και παράνομη
Η υπεράσπιση απορρίπτει τους ισχυρισμούς περί κινδύνου διαφυγής
H 84χρονη γυναίκα έχει πέσει θύμα απαγωγής
Ξεκαθάρισε ότι το αν θα πουλήσει στην Άγκυρα τα F-35 είναι δική του απόφαση
Η απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας περί οικογενειακής διαμάχης, πιέσεων και παρασκηνίων
Η γυναίκα είχε χάσει την όρασή της τα τελευταία 5 χρόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.