- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Μπιλ Γκέιτς ανέλαβε την ευθύνη του διαζυγίου: «Εγώ φταίω»
«Παραδέχτηκε ότι τα έκανε θάλασσα»
Ο συνιδρυτής της Microsoft, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανέλαβε την ευθύνη για το διαζύγιό του έπειτα από 27 χρόνια γάμου.
Ο Μπιλ Γκέιτς φαίνεται να παραδέχεται ότι το πρόσφατο διαζύγιο από την σύζυγό του, Μελίντα Γκέιτς, ήταν δικό του λάθος, ενώ άνθρωποι που τον έζησαν στο «καλοκαιρινό camp για δισεκατομμυριούχους» της Allen & Co. την περασμένη εβδομάδα, ανέφεραν πως είναι ένα ράκος.
Κατά τη διάρκεια μιας off the record συνάντησης με τον οικοδεσπότη του CNBC, ο Γκέιτς κλήθηκε να μιλήσει για την επί 27 χρόνια σύζυγό του Μελίντα, και σχεδόν έβαλε τα κλάματα.
«Παραδέχτηκε ότι τα έκανε θάλασσα και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος όσο μιλούσε για αυτό» είπε ένας από τους παραβρισκόμενους «Είπε ότι το διαζύγιο ήταν δικό του λάθος» ανέφερε μια άλλη πηγή προσθέτοντας: «Έδειχνε συναισθηματικά φορτισμένος με όλο αυτό. Σχεδόν έβαλε τα κλάματα».
Κάποιος άλλος από το camp, είπε πως ο συνιδρυτής της Microsoft φαινόταν «ταραγμένος» καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής του και απέκλεισε άλλους παρευρισκόμενους που προσπάθησαν να του μιλήσουν. «Ο Μπιλ Γκέιτς ήταν σχεδόν ράκος» είπε χαρακτηριστικά.
Το διαζύγιο εκατομμυρίων που έκανε «ράκος» τον Μπιλ Γκέιτς
Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι Γκέιτς αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 27 χρόνια γάμου. Ωστόσο, πηγές που επικαλείται η WSJ ανέφεραν ότι η Μελίντα Γκέιτς, μεταξύ άλλων, ανησυχούσε για τις επαφές του συζύγου της με τον εκλιπόντα τραπεζίτη, Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος κατηγορήθηκε για εμπορία ανηλίκων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευσή τους.
Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2019, η Μελίντα Γκέιτς ήταν εκείνη που τηλεφώνησε πρώτη σε συμβούλους και νομικούς με την φημολογία για τις παράνομες επαγγελματικές σχέσεις Επστάιν-Γκέιτς να έχουν «φουντώσει».
Επίσης, το Bloomberg κάνει λόγο για σχέση του Μπιλ Γκέιτς με υπάλληλο της εταιρείας. Το 2019, έφθασε στα γραφεία της Microsoft επιστολή που «αποκάλυπτε» το ειδύλλιο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα έρευνα. Τελικά, ο Μπιλ Γκέιτς παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Microsoft και η έρευνα για αυτή τη σχέση που φέρεται να έγινε πριν από 20 χρόνια, σταμάτησε.
Πάντως, στην ανακοίνωση, που ανάρτησε ο ίδιος ο Μπιλ Γκέιτς στο Twitter μετά την απόφαση του διαζυγίου, σημείωσε ότι «ζητάμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένεια μας, καθώς αρχίζουμε μια καινούργια πλεύση στην ζωή μας».
Η Μελίντα, πάλι, εμφανίστηκε social media μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, αναρτώντας στο Twitter μια φωτογραφία με εκείνη και τα τρία τους παιδιά, τη Φοίβη, τη Ρόρι και τη Τζένιφερ.
Πληροφορίες από New York Post
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ωστόσο, οι ειδικοί εμφανίζονται σαφώς πιο επιφυλακτικοί
Φονική πυρκαγιά σε αποθήκη πυροτεχνημάτων – Σοβαρά τραυματίες και φόβοι για αύξηση θυμάτων
Παρά την άνοδο, οι αριθμοί παραμένουν σχετικά χαμηλοί
Μήνυμα μέσω Telegram με απειλές για ΗΠΑ και Ισραήλ εν μέσω κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
Η βρετανική κυβέρνηση χαιρέτισε σήμερα την «ιστορική» έγκριση του νόμου από το κοινοβούλιο
Συναγερμός στις αρχές, με έναν ύποπτο να συνελήφθη, χωρίς επιβεβαίωση εντοπισμού εκρηκτικού μηχανισμού
Η εταιρεία προμηθεύει μεγάλες μάρκες όπως Durex και Trojan
...και δεν είναι πολύ καλό
Ένταση στις σχέσεις Βραζιλίας–ΗΠΑ μετά την απέλαση αστυνομικού και υπόθεση Ραμαζέμ
Ενώ εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών
Ο Ορχάν Αβτζί δικαίως τραβάει τα βλέμματα
Ποινές από τον ισραηλινό στρατό για βανδαλισμό αγάλματος στον νότιο Λίβανο μετά από αντιδράσεις
Ενίσχυση στρατηγικής σχέσης Κύπρου - Γαλλίας με αιχμή ενέργεια, άμυνα και ασφάλεια
Εν ισχύ το ένταλμα σύλληψης για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ
Ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι παραπλάνησε τον κόσμο και ανέλαβε την ευθύνη
Πιστοί συρρέουν για να προσκυνήσουν στον τάφο του
Αναδημοσιεύοντας σχόλια που υποστήριζαν ότι ο πατέρας της «δεν θα επέτρεπε ποτέ» τη χρήση της μουσικής του
Άγνωστο για την ώρα αν θα κλείσουν επιπλέον εργοστάσια
Η επανασύνδεση Γκαμπριέλ Ατάλ και Στεφάν Σεζουρνέ εγείρει ζητήματα δεοντολογίας ενόψει των προεδρικών εκλογών
Η Τουρκία κατηγορεί την Ελλάδα ότι επιβάλλει παράνομους περιορισμούς στην αλιεία στο Αιγαίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.