- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα Υόρκη: Εαρινό γκαλά στον Βοτανικό Κήπο με φυσική παρουσία
Η πρώτη εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, με φυσική παρουσία μετά από 16 μήνες
Η πρώτη εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, με φυσική παρουσία, 15 μήνες μετά τον αποκλεισμό λόγω του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε στον Βοτανικό Κήπο.
Στον Βοτανικό Κήπο της Νέας Υόρκης πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση με φυσική παρουσία 15 μήνες μετά το «κλείσιμο» της πόλης λόγω του κορωνοϊού.
Ήταν ένα φιλανθρωπικό εαρινό γκαλά, στο οποίο γιορτάστηκε η έκθεση «Kusama: Cosmic Nature» με καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις της Yayoi Kusama ανάμεσα στα έμβια είδη του Κήπου.
Ο πολυαναμενόμενη έκθεση της Kusama καθυστέρησε έναν χρόνο και τώρα είναι πλέον επισκέψιμη με τα γλυπτά της, όπως Dancing Pumpkin και I Want to Fly to the Universe. Στο γκαλά ήταν παρούσες οι Κάρλι Κλος, Ολίβια Παλέρμο, Λόρα Κιμ, Μπρουκ Σιλντς, Τζόντι Τάρνερ – Σμιθ, κ.ά.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς συγκεντρώθηκαν 1,3 εκατομμύρια δολάρια για τον Νέο Βοτανικό Κήπο της Νέας Υόρκης και τα εκπαιδευτικά προγράμματά του. Παρά τον βροχερό καιρό, ο ενθουσιασμός για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση του καλοκαιριού ήταν διάχυτος.
«Απόψε, επικρατεί αίσθηση ελπίδας και η πεποίθηση ότι η Νέα Υόρκη δεν χάνεται ποτέ» δήλωσε η Άσλεϊ ΜακΝτέρμοτ. «Οι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν παρά τη βροχή για να τιμήσουν μία καλλιτέχνη που εκπροσωπεί την ελπίδα, τη χαρά, την ενέργεια και το πνεύμα. Το πνεύμα της Νέας Υόρκης δεν μπορεί ποτέ να εξαλειφθεί» πρόσθεσε.
Η συνεργασία του Βοτανικού Κήπου της Νέας Υόρκης με την καλλιτέχνη από την Ιαπωνία ήταν στα στάδια του προγραμματισμού εδώ και τρία χρόνια.
«Ευτυχώς μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Είναι υπέροχο να βλέπουμε άτομα με χαμόγελα ξανά. Δεν μπορείτε να δείτε ένα χαμόγελο κάτω από μια μάσκα» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Βοτανικού Κήπου της Νέας Υόρκης, Μπάρκλεϊ Κόλινς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
...και δεν είναι πολύ καλό
Ένταση στις σχέσεις Βραζιλίας–ΗΠΑ μετά την απέλαση αστυνομικού και υπόθεση Ραμαζέμ
Ενώ εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών
Ο Ορχάν Αβτζί δικαίως τραβάει τα βλέμματα
Ποινές από τον ισραηλινό στρατό για βανδαλισμό αγάλματος στον νότιο Λίβανο μετά από αντιδράσεις
Ενίσχυση στρατηγικής σχέσης Κύπρου - Γαλλίας με αιχμή ενέργεια, άμυνα και ασφάλεια
Εν ισχύ το ένταλμα σύλληψης για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ
Ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι παραπλάνησε τον κόσμο και ανέλαβε την ευθύνη
Πιστοί συρρέουν για να προσκυνήσουν στον τάφο του
Αναδημοσιεύοντας σχόλια που υποστήριζαν ότι ο πατέρας της «δεν θα επέτρεπε ποτέ» τη χρήση της μουσικής του
Άγνωστο για την ώρα αν θα κλείσουν επιπλέον εργοστάσια
Η επανασύνδεση Γκαμπριέλ Ατάλ και Στεφάν Σεζουρνέ εγείρει ζητήματα δεοντολογίας ενόψει των προεδρικών εκλογών
Η Τουρκία κατηγορεί την Ελλάδα ότι επιβάλλει παράνομους περιορισμούς στην αλιεία στο Αιγαίο
«Σοκαρίστηκα από τους λογαριασμούς ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ», δήλωσε η ιταλίδα πρωθυπουργός
Πρώτη φορά που ελληνικό λογοτεχνικό κείμενο εντοπίζεται σε διαδικασία ταρίχευσης
Μεταξύ αυτών και η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν
Αστυνομικός που επιχείρησε να απευθυνθεί στο συγκεντρωμένο πλήθος αποδοκιμάστηκε έντονα
Δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν εκτεταμένες διαρροές – Αυξανόμενος φόβος οικολογικής κρίσης
Μόνιμες οι επιπτώσεις στην υγεία του
Μια δικαστική υπόθεση κινείται σε ένα «γκρίζο» νομικό και ηθικό πεδίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.