Κοσμος

Τραμπ: Εσθονός ευρωβουλευτής τον πρότεινε για το Νόμπελ Ειρήνης

«Τα τελευταία 30 χρόνια, είναι ο πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν άρχισε κάποιον πόλεμο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ © EPA

Ο Εσθονός ευρωβουλευτής Τζάακ Μάντισον δήλωσε ότι πρότεινε τον πρώην Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ως υποψήφιο για το Νόμπελ Ειρήνης.

Τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, πρότεινε για το Νόμπελ Ειρήνης ο Εσθονός ευρωβουλευτής, Τζάακ Μάντισον.

Συγκεκριμένα, ο Μάντισον εξήγησε ότι το έκανε μόλις δύο ώρες πριν λήξει η προθεσμία, τα μεσάνυχτα της 31ης Ιανουαρίου. Μάλιστα, όπως είπε δεν είναι ο μόνος.

Όπως αναφέρει στα social media, «τα τελευταία 30 χρόνια, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν άρχισε κάποιον πόλεμο. Επιπλέον, υπέγραψε πολλές ειρηνευτικές συμφωνίες στη Μέση Ανατολή οι οποίες βοήθησαν στη σταθεροποίηση της περιοχής και την ειρήνη».

Ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κέρδισε το Νόμπελ Ειρήνης το 2009, αλλά δεν ήταν ο πρώτος Αμερικανός Πρόεδρος που το κατάφερε.

Η ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας βρίσκονται μεταξύ των υποψηφίων. Ο νικητής θα λάβει το Νόμπελ Ειρήνης τον Νοέμβριο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ