- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραμπ: Εσθονός ευρωβουλευτής τον πρότεινε για το Νόμπελ Ειρήνης
«Τα τελευταία 30 χρόνια, είναι ο πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν άρχισε κάποιον πόλεμο»
Ο Εσθονός ευρωβουλευτής Τζάακ Μάντισον δήλωσε ότι πρότεινε τον πρώην Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ως υποψήφιο για το Νόμπελ Ειρήνης.
Τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, πρότεινε για το Νόμπελ Ειρήνης ο Εσθονός ευρωβουλευτής, Τζάακ Μάντισον.
Συγκεκριμένα, ο Μάντισον εξήγησε ότι το έκανε μόλις δύο ώρες πριν λήξει η προθεσμία, τα μεσάνυχτα της 31ης Ιανουαρίου. Μάλιστα, όπως είπε δεν είναι ο μόνος.
Όπως αναφέρει στα social media, «τα τελευταία 30 χρόνια, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν άρχισε κάποιον πόλεμο. Επιπλέον, υπέγραψε πολλές ειρηνευτικές συμφωνίες στη Μέση Ανατολή οι οποίες βοήθησαν στη σταθεροποίηση της περιοχής και την ειρήνη».
Ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κέρδισε το Νόμπελ Ειρήνης το 2009, αλλά δεν ήταν ο πρώτος Αμερικανός Πρόεδρος που το κατάφερε.
Η ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας βρίσκονται μεταξύ των υποψηφίων. Ο νικητής θα λάβει το Νόμπελ Ειρήνης τον Νοέμβριο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Ο θερμικός θόλος που πλήττει την ήπειρο προκαλεί πρωτοφανή ζέστη για τον Μάιο
Ιταλός τραγουδιστής καλείται να καταθέσει ως βασικός μάρτυρας στην καταγγελία κατά του διάσημου σχεδιαστή
Επιτίθεται με οργή κατά του δικαστή και προαναγγέλλει τη μεταβίβαση του «αποτυχημένου ιδρύματος» στο Κογκρέσο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.