Κοσμος

Δείτε πώς κατάφερε υπόδικος στις ΗΠΑ να αποδράσει από δικαστήριο

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία στο Οχάιο - Έπιασε στον ύπνο τους αστυνομικούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κινηματογραφική απόδραση υπόδικου από δικαστήριο στις ΗΠΑ
Κινηματογραφική απόδραση υπόδικου από δικαστήριο στις ΗΠΑ © YouTube

Ένας υπόδικος κατάφερε να αποδράσει με εντυπωσιακό τρόπο από δικαστήριο στο Οχάιο των ΗΠΑ - Δείτε το βίντεο με την κινηματογραφική απόδραση.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες που δείχνουν πώς κατάφερε υπόδικος στις ΗΠΑ να αποδράσει από δικαστήριο.

Αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν το βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας σε δικαστήριο στο Οχάιο των ΗΠΑ, που δείχνει καρέ καρέ την κινηματογραφική απόδραση ενός υπόδικου από τη δικαστική αίθουσα.

Ο 34χρονος Νικόλαους Γκάρισον είναι ο υπόδικος που κατάφερε να δραπετεύσει από το δικαστήριο στο Οχάιο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν μάταια να τον προλάβουν για να τον ακινητοποιήσουν. Ο 34χρονος είχε καταδικαστεί σε εξάμηνη φυλάκιση για κατοχή ποσότητας μεθαμφεταμίνης την περασμένη Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020.

Το δικαστήριο όπου σημειώθηκε η απόδραση του υπόδικου, βρίσκεται στην κομητεία Χάιλαντ. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, αστυνομικοί συνοδεύουν τον Νικόλαους Γκάρισον. Ο 34χρονος κινείται αστραπιαία, αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς που μέχρι να καταλάβουν τι συμβαίνει, ο υπόδικος το έχει βάλει στα πόδια και απομακρύνεται με ταχύτητα από κοντά τους, βγαίνοντας εκτός της αίθουσας.

Ο σερίφης Ντόνι Μπαρέρα και ο βοηθός του, Μπεν Ρένο, μετά την αρχική έκπληξη, σπεύδουν να τον ακινητοποιήσουν. Ο πρώτος μάλιστα κάνει και μια θεαματική βουτιά πάνω στο προστατευτικό κάγκελο προκειμένου να τον συλλάβει. Τελικά, το μόνο που καταφέρνει, είναι να προσγειωθεί με την πλάτη στις σκάλες.

Court Escape 2020

Ο υπόδικος που δραπέτευσε από τη δικαστική αίθουσα, εντοπίστηκε σε μοτέλ της κομητείας Κλίντον. Συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη φυλακή της κομητείας Χάιλαντ. Πλέον, αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες μετά τη θεαματική απόδρασή του από το δικαστήριο στο Οχάιο των ΗΠΑ.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ