- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βγήκε από την καραντίνα ο Σαρλ Μισέλ - Δεν έχει κορωνοϊό
Αρνητικό και το δεύτερο τεστ για τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Ο Σαρλ Μισέλ, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, παύει να είναι σε καραντίνα, καθώς και το δεύτερο τεστ για κορωνοϊό βγήκε αρνητικό.
Ο Σαρλ Μισέλ δεν βρίσκεται πλέον σε καραντίνα, καθώς -όπως διαπιστώθηκε- δεν έχει κορωνοϊό και μπορεί έτσι να έρχεται σε επαφή με κόσμο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Σαρλ Μισέλ είχε μπει προληπτικά σε καραντίνα, όταν διαπιστώθηκε ότι μέλος της ασφάλειας είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό.
Σύμφωνα με την ανάρτηση του εκπροσώπου του στο Twitter, και το δεύτερο τεστ για κορωνοϊό στο οποίο υπεβλήθη ο Σαρλ Μισέλ, βγήκε αρνητικό. Το γεγονός ότι ο Σαρλ Μισέλ μπήκε σε προληπτική καραντίνα για τον κορωνοϊό οδήγησε στην αναβολή της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Τουρκία, η οποία είναι προγραμματισμένη πλέον να διεξαχθεί από τις 1 έως και τις 2 Οκτωβρίου 2020.
Στη Σύνοδο Κορυφής βασικό θέμα συζήτησης θα είναι η Τουρκία και όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένων και των διερευνητικών επαφών που αναμένεται να ξεκινήσουν μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας στην Κωνσταντινούπολη εντός του Οκτωβρίου. Επί τάπητος θα τεθούν και οι σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία.
Όπως εξήγησε ο Μπάρεντ Λέιτς, εκπρόσωπος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Σαρλ Μισέλ συνεχίζει τις προετοιμασίες για τη Σύνοδο Κορυφής από τη στιγμή που δεν βρίσκεται πλέον σε καραντίνα.
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο Βέλγιο έχουν ξεπεράσει τις 108.768 από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα, την ώρα που οι νεκροί ανέρχονται σε 9.965. Το Βέλγιο έχει παγκοσμίως έναν από τους υψηλότερους δείκτες θνησιμότητας λόγω κορωνοϊού.
Ο Σαρλ Μισέλ μπήκε υποχρεωτικά σε καραντίνα παρά το γεγονός ότι το πρώτο τεστ για τον κορωνοϊό βγήκε αρνητικό, καθώς σε ισχύ παραμένουν τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της Covid-19 στο Βέλγιο που προβλέπουν προληπτική αυτοαπομόνωση.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ντάουνινγκ Στριτ καταγγέλλει «προσπάθειες παρέμβασης» από την Ουάσιγκτον
Η επιχείρηση εξελίχθηκε υπό δύσκολες συνθήκες στη ζώνη έρευνας και διάσωσης της Τουρκίας
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έγινε viral
«Αχρείαστο το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Αποδέσμευση παγωμένων περιουσιακών στοιχείων απαιτεί η Τεχεράνη
Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός από τη φωτιά
Eυτυχώς o ανήλικος δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό
Στο πλευρό της η Ναόμι Κάμπελ, η Κλόντια Σίφερ και η Σίντι Κρόφορντ
Η ρωσική διαστημική εταιρεία Roskosmos δήλωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το πλήρωμα
Άγνωστη η αιτία θανάτου - Tι εξετάζουν οι γαλλικές Αρχές
Η Ουάσινγκτον κλιμακώνει την πίεση προς την Αβάνα, στοχεύοντας κρατικούς θεσμούς και την ηγεσία της χώρας
Οι κόρες του ανακοίνωσαν την είδηση του θανάτου του
Οι τρεις Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για την ενίσχυση της βοήθειας προς το Κίεβο
«Αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης να είναι έτοιμη», τόνισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας
Οι αστροναύτες συμμετέχουν στην αποστολή SpaceX Crew-12
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει αυστηρότερους κανόνες εισόδου στη ζώνη Σένγκεν
Η ελληνική πρεσβεία στην Ελβετία συνεχάρη τη νέα δήμαρχο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στη θητεία της
Η φορολόγηση των κρυπτονομισμάτων στις ευρωπαϊκές χώρες διαφέρει
Η εξέλιξη της πνευμονικής νόσου της πριγκίπισσας είναι σοβαρή και η μεταμόσχευση θα πραγματοποιηθεί «το συντομότερο δυνατό»
O πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.