- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θα ανοίξει ο Πύργος του Άιφελ για τουρίστες με γερά… πνευμόνια
Ο κορωνοϊός «κλείνει» τους ανελκυστήρες, μόνο από τα σκαλοπάτια η ανάβαση
Γαλλία: Ανοίγει σύντομα ξανά ο Πύργος του Άιφελ, αλλά οι επισκέπτες θα πρέπει να είναι γυμνασμένοι καθώς η πρόσβαση θα επιτρέπεται μόνο από τις σκάλες.
Ο πύργος του Άιφελ στο Παρίσι προετοιμάζεται να δεχθεί και πάλι επισκέπτες μετά το lockdown που είχε επιβληθεί λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, όμως θα πρέπει να είναι γυμνασμένοι διότι δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους ανελκυστήρες.
Οι εργαζόμενοι στο τουριστικό αξιοθέατο της γαλλικής πρωτεύουσας, που υψώνεται στα 324 μέτρα, προετοιμάζονται για την επαναλειτουργία του στις 25 Ιουνίου, έπειτα από τρεις μήνες που παρέμεινε κλειστό, το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Οι διαχειριστές του αξιοθέατου εκτιμούν ότι θα μπορέσουν να επαναφέρουν στο κανονικό τη λειτουργία του αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, όμως προς το παρόν θα ισχύουν μια σειρά από μέτρα ασφαλείας.
Οι επισκέπτες δεν θα μπορούν να πηγαίνουν πάνω από τον δεύτερο όροφο και μέχρι τις αρχές Ιουλίου η πρόσβαση θα γίνεται μόνο από τις σκάλες. Οι ανελκυστήρες, με τον περιορισμένο χώρο τους, είναι επικίνδυνοι για τη μετάδοση της νόσου covid-19.
Επίσης στο κλιμακοστάσιο θα ισχύει ένα σύστημα μονής ροής, ενώ όλοι οι επισκέπτες άνω των 11 ετών θα πρέπει να φορούν μάσκα.
«Για να προσελκύσουμε επισκέπτες το πιο σημαντικό είναι να ληφθούν μέτρα ασφαλείας και για τον λόγο αυτό προωθούμε την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας», δήλωσε ο Πατρίκ Μπρανκό Ρουιβό διευθυντής της διαχειρίστριας εταιρείας του Πύργου του Άιφελ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το απόσπασμα της συνέντευξης κυκλοφορεί ξανά στα social media ενόψει της 25ης επετείου
Οι δυο τους απέκτησαν έναν γιο το 2024, ωστόσο στη συνέχεια χώρισαν
Eνώ την ίδια περίοδο είχε έσοδα 5,4 εκατ. δολαρίων
Κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της τον Ιανουάριο του 2023
Το κανονικό απόσπασμα δείχνει ότι ο βασιλιάς άπλωσε το χέρι του
Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram είχε γίνει στις 12 Αυγούστου, λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της
Η δήλωση του εκπροσώπου του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ
Η πρώην καγκελάριος επικρίνει τη στρατηγική του CDU και ζητά άμεση αλλαγή πλεύσης
Οι επιπτώσεις της «ψηφιακής διάσπασης» στη συγκέντρωση και την κριτική σκέψη
Κύμα διαμαρτυριών ενόψει των κρίσιμων τοπικών εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου
Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε μετά τις επαφές Αμερικανών απεσταλμένων στη Μόσχα και το Κίεβο
Αντιδράσεις στη Σιγκαπούρη για τις απολαβές του πρωθυπουργού Λόρενς Ουόνγκ
Πιθανές επιπτώσεις ανακοίνωσε και το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου
Υπάρχει η εντύπωση πως η Δημοκρατία στην Ευρώπη είναι κάποιος κανόνας. Ψεύδος. Η Δημοκρατία ήταν και είναι παρένθεση σε μία Ευρώπη με παθολογική ροπή στον αυταρχισμό.
Το μεγάλο πρόβλημα στα δεξιά του
Πριν από 31 χρόνια, ο διάδοχος του θρόνου είχε φτάσει στο σχολείο με τους τότε χωρισμένους γονείς του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο
Έγιναν οι μισοί Γερμανοί «ακροδεξιοί»; Η χρόνια απόκρυψη των προβλημάτων, οι Ευρωπαίοι στρουθοκάμηλοι και τα παράπονα της Ανατολικής Γερμανίας
Ανακτήθηκαν τα «μαύρα κουτιά» του αεροσκάφους
Η τοξικολογική έκθεση έδειξε πως είχαν λάβει kratom και διφαινυδραμίνη
Κλιματική κρίση, ενεργειακή ασφάλεια και η άνοδος της ριζοσπαστικής δεξιάς, σε ένα νέο πολιτικό τοπίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.