- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επικοινωνία της οικογένειας Φλόιντ με την αστυνομία της Μινεάπολης
Το δραματικό τετ-α-τετ του αδελφού του νεκρού με τον επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος
Απευθυνόμενος προς την οικογένεια του Φλόιντ, ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της Μινεάπολης έβγαλε καταρχάς το καπέλο του σε ένδειξη σεβασμού.
Την πρώτη τους απευθείας επικοινωνία είχε σήμερα η οικογένεια του Τζορτζ Φλόιντ με τον Μεντάρια Αρραντόνο, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της Μινεάπολης, από όπου προέρχονταν οι τέσσερις αστυνομικοί που σκότωσαν τον 46χρονο άοπλο μαύρο πολίτη.
Μέσω της ρεπόρτερ του CNN, o αδερφός του Φλόιντ μπόρεσε να απευθυνθεί στον αρχηγός της αστυνομίας για τη δολοφονία του 46χρονου.
Ο Φιλόνιζ Φλόιντ, ρώτησε τον Αρραντόνο αν θα προχωρήσει και στη σύλληψη των τρίων άλλων αστυνομικών που ενεπλάκησαν στον θάνατο του αδερφού του, καθώς μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί μόνο ο Ντέρεκ Σόβιν.
Απευθυνόμενος προς την οικογένεια του Φλόιντ, ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της Μινεάπολης έβγαλε καταρχάς το καπέλο του σε ένδειξη σεβασμού.
«Το να μένεις σιωπηλός ή να μην παρεμβαίνεις, για μένα σε κάνει συνένοχο. Δεν υπάρχει κάποια διαφορά», απάντησε ο Αρραντόντο. «Η απόφασή μου να απολύσω και τους τέσσερις αστυνομικούς δεν βασιζόταν σε κάποιου είδους ιεραρχίας. Ο Τζορτζ Φλόιντ πέθανε στα χέρια μας».
Πρόσθεσε ότι αυτές οι αποφάσεις έρχονται κατευθείαν από το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα.
Ο δικηγόρος της οικογένειας, Μπεν Κραμπ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνάντησης παρηγορούσε τον Φίλονις, ευχαρίστησε τον Αρραντόντο.
«Έδειξε μεγάλο σεβασμό απέναντι στην οικογένεια και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό», λέει ο Κραμπ. «Αυτή η οικογένεια πονάει βαθιά… Και είναι ανάγκη αυτοί οι αστυνομικοί να συλληφθούν».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της για τα potty party
Οι χώρες παρατήρησαν για πρώτη φορά νέα αμερικανικά οπλικά συστήματα σε δράση
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το Μπαχρέιν, το Ιράκ, το Κουβέιτ και η Συρία είχαν προηγουμένως άρει παρόμοιους περιορισμούς στους δικούς τους εναέριους χώρους
H κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί σοβαρά, αναφέρει το ίδρυμά της
Τι σημαίνει μια «παγωμένη σύγκρουση» στη Μέση Ανατολή
Λιποθύμησε έπειτα από μέρες επικίνδυνα υψηλής πίεσης και έντονης ναυτίας
Στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα η κηδεία του
Η ιστορία πίσω από τη θρυλική φωτογραφία
Εν μέσω οικονομικών δυσκολιών και υψηλών τιμών πετρελαίου
Πόσο μεγάλες είναι οι στρατιωτικές βάσεις και τι κάνουν
Ο εισαγγελέας Νέιθαν Χόχμαν ισχυρίστηκε ότι ο Μπερκ σκότωσε τη 14χρονη Ρίβας στις 23 Απριλίου 2025
Η σπάνια περίπτωση που άλλαξε τη ζωή δύο γυναικών
Τι δηλώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι απειλές Τραμπ προς Ισπανία και Ιταλία
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απάντησε στη νέα απειλή του Ντόναλντ Τραμπ να επιβάλει δασμούς 25% στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που εισέρχονται από την ΕΕ
Στο μικροσκόπιο οικονομικές σχέσεις και κληρονομιές εκατομμυρίων δολαρίων
Σημείωσε ότι η παρουσία των Αμερικανών αποτελεί τον σημαντικότερο λόγο ανασφάλειας στη Μέση Ανατολή
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωκοινοβουλίου δήλωσε ότι «αυτός δεν είναι τρόπος να αντιμετωπίζουμε στενούς εταίρους»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.