- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο αριθμός των θανάτων στα νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας αυξήθηκε κατά 449 φθάνοντας τους 16.509.
Ο συνολικός αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέρχεται στους 16.509, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας. Οι νέοι θάνατοι που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα είναι 449.
Εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε σε ενημέρωση νωρίτερα ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η αποφυγή ενός δεύτερου κύματος έξαρσης του κορονοϊού, και το ζήτημα αυτό «ήταν η μεγάλη ανησυχία» που λήφθηκε υπόψη για την απόφαση συνέχισης του lockdown. Πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να αναρρώνει στο Τσέκερς, όπου λαμβάνει καθημερινά ενημερώσεις για τους χειρισμούς γύρω από την αντιμετώπιση της πανδημίας.
«Η μεγάλη ανησυχία είναι μία δεύτερη κορύφωση. Αυτό είναι που θα κάνει την περισσότερη ζημία στην υγεία και στην οικονομία. Εάν μετακινηθούμε πολύ γρήγορα, τότε ο ιός θα μπορούσε να εξαπλωθεί και πάλι με γεωμετρική πρόοδο» είπε σε ενημέρωση.
Σήμερα το πρωί ο εκτελών χρέη πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, υπουργός Εξωτερικών Ντομινίκ Ραμπ, ενημέρωσε τους ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης, τηλεφωνικά για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Εκπρόσωπος του επικεφαλής των Εργατικών, Κιερ Στάρμερ, δήλωσε ότι η ενημέρωση ήταν εποικοδομητική και ότι έθεσε εκ νέου το αίτημα προς την κυβέρνηση να παρουσιάσει περισσότερες λεπτομέρειες για την στρατηγική εξόδου από την πανδημία.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για παλαιό δοχείο δηλητηρίου
O σταρ των πολεμικών τεχνών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών
Στον νέο κόσμο κυριαρχεί η δύναμη. Στην οικονομία κυριαρχούν τα λίγα πανίσχυρα μονοπώλια. Στην παγκόσμια πολιτική οι τρεις υπερδυνάμεις.
H συνάντηση πήρε απρόσμενη τροπή και για έναν ακόμα λόγο
«Διαμαρτύρονται αλλά δεν θέλουν να βοηθήσουν»
MKO κάνουν λόγο για εξαιρετικά γρήγορη δίκη και για ομολογία που φέρεται να αποσπάστηκε υπό πίεση
Το μήνυμα του Μακρόν στη Ρωσία
Γιατί η συνοδεία εμπορικών πλοίων και τάνκερ δεν είναι εύκολη υπόθεση
Ο καλλιτέχνης από τη Νέα Ορλεάνη αποδέχθηκε κατηγορία τρίτου βαθμού - Το βεβαρημένο ιστορικό του
«Δεν θα μείνουμε άπραγοι», τόνισε ο υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατς
Σκηνικό ρήξης αποκαλύφθηκε τις τελευταίες 24 ώρες
Ο πόλεμος έχει εξαπλωθεί σε όλη τη Μέση Ανατολή στοιχίζοντας τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων
Πώς συνδέεται μια τέτοια επιχείρηση με τα Στενά του Ορμούζ
Οι νόμοι μποϊκοτάζ που σκέφτεται να ενεργοποιήσει ο Αμερικανός πρόεδρος
Η Ευρώπη παρακολουθεί ανήμπορη τον πόλεμο στον Ιράν
Η ΕΕ αναζητά εναλλακτικές οδούς στήριξης του Κιέβου - Σε εξέλιξη νέες διπλωματικές κινήσεις
Μέσα από μια σατιρική στιχομυθία, ο παρουσιαστής απαρίθμησε μία προς μία τις χώρες που γύρισαν την πλάτη στον Τραμπ
Ο Βιλερουά ντε Γκαλό καθησυχάζει για την οικονομία παρά την ενεργειακή αβεβαιότητα
Ο θάνατος του Ναϊνί δείχνει ότι οι στόχοι των ΗΠΑ και του Ισραήλ συνεχίζουν να είναι μέλη της διοίκησης του ιρανικού κράτους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.