Κοσμος

Κορωνοϊός: 38 συνολικά οι νεκροί στη Βόρεια Μακεδονία

Στα Σκόπια τα περισσότερα κρούσματα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός, Βόρεια Μακεδονία
Προβληματική η τήρηση της ασφαλούς απόσταστης στα Σκόπια © EPA/GEORGI LICOVSKI

Βόρεια Μακεδονία-Covid-19: Στους 38 οι νεκροί από τον νέο κορωνοϊό. Στα Σκόπια τα περισσότερα κρούσματα.

Τέσσερις άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τον νέο κορvνοϊό έχασαν τη ζωή τους τις προηγούμενες 24 ώρες, ανεβάζοντας στους 38 τον αριθμό των θυμάτων από τη νόσο, στη Βόρεια Μακεδονία. Ακόμη, το προηγούμενο 24ωρο, καταγράφηκαν 26 νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού να ανέρχεται πλέον στα 854.

Τα περισσότερα από τα 854 επιβεβαιωμένα κρούσματα εντοπίζονται στα Σκόπια ( 316 κρούσματα) και ακολούθως στο Κουμάνοβο (211 κρούσματα) και στο Πρίλεπ (75 κρούσματα).

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ

Τις προηγούμενες 24 ώρες πραγματοποιήθηκαν στη Βόρεια Μακεδονία 330 τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού. Συνολικά στη χώρα έχουν πραγματοποιηθεί 8.552 διαγνωστικά τεστ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

7 Απριλίου 2004 – Το διάγγελμα του Τάσσου Παπαδόπουλου στο οποίο κάλεσε τον λαό να πει ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν
Το «Όχι» του 2004 στο σχέδιο Ανάν διέσωσε τη γεωστρατηγική αναβάθμιση και τον Ενεργειακό και Αμυντικό Ρόλο Ελλάδας και Κύπρου το 2026

Η σημερινή στρατηγική αξία της Κύπρου αναδεικνύει τις μακροπρόθεσμες συνέπειες μιας απόφασης που κρίθηκε πριν από 22 χρόνια.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY