Έζησαν και πέθαναν μαζί - Δίδυμες κατέληξαν από κορωνοϊό στην Ουαλία
Ο μεγαλύτερος αδελφός τους δίνει επίσης μάχη για τη ζωή του, χτυπημένος από τον ιό
Η Eleanor αρρώστησε πρώτη και πέθανε από κορωνοϊό στις 29 Μαρτίου. Την ακολούθησε η Eileen τέσσερις μέρες αργότερα.
Δίδυμες αδερφές, 66 ετών, πεθαναν με λίγες ημέρες διαφορά αφού αρρώστησαν και οι δύο από κορωνοϊό, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός τους, 68 ετών, δίνει μάχη για τη ζωή του, χτυπημένος και εκείνος από τον ιό. Η Eleanor Andrews και η Eileen έκαναν σε όλη τους τη ζωή τα πάντα μαζί και φαίνεται πως κόλλησαν τον ιό στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν. Η Eleanor αρρώστησε πρώτη και πέθανε στις 29 Μαρτίου, ενώ τέσσερις ημέρες μετά πέθανε και η Eileen, που μεταφέρθηκε προηγουμένως στο νοσοκομείο. Και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα λόγω ηλικίας.
«Νιώθουμε σαν να είμαστε σε μια ταινία τρόμου ή έναν εφιάλτη και κάποιος θα μας ξυπνήσει» είπε η νύφη της Eleanor, ενώ ο γιος της Eleanor, Stuart, είπε στην ITV: «Έκαναν τα πάντα μαζί. Σκέφτεστε, "δεν πρόκειται να συμβεί σε μένα"... αλλά δυστυχώς συμβαίνει», ενώ προέτρεψε τους ανθρώπους να πάρουν σοβαρά τα μέτρα σφαλείας. «Δεν θέλουμε άλλοι άνθρωποι να περάσουν αυτό που περνάμε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης
Άκαρπη η συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών
Βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης το 2003
406 πολιτικοί κρατούμενοι έχουν απελευθερωθεί το τελευταίο διάστημα
Tι αναφέρει η Ιρανή ακτιβίστρια
Ο 82χρονος τραγουδιστής κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και καταναγκαστική εργασία
Είναι η τέταρτη πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Αμερικανοί και Βρετανοί εκκενώνουν βάσεις από τη γύρω περιοχή
Τα κύματα έφτασαν σύμφωνα με πληροφορίες σε ύψος 5 μέτρων
Πρόκειται για την πιο άμεση απειλή της Τεχεράνης προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Σε πρόχειρο νεκροτομείο κοντά στην Τεχεράνη
Όλο αυτόν τον καιρό επικρατούσε μια μορφή εφησυχασμού έναντι της ιρανικής θεοκρατίας. Τώρα επικρατεί αμηχανία.
Η συμμορία διέφυγε και η αξία της λείας δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή
Οι αποφυλακίσεις πολιτικών κρατουμένων, που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζονται με αργούς ρυθμούς
Δεδομένων των κακών διατροφικών του συνηθειών
Οι Ιρανοί αγωνίζονται για κάτι που αποτελεί τον πυρήνα και δικών μας αξιών, όσων έχουμε τη μεγάλη τύχη να ζούμε σε μια δυτική δημοκρατία
Η αντίδραση της Κοπεγχάγης στις απειλές του Τραμπ
Για πρώτη φορά από το 2010 απειλείται η κυριαρχία του Ούγγρου πρωθυπουργού
Εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Ιράν, ενώ το καθεστώς απάντησε με μπλακάουτ και καταστολή. Από την Αθήνα, η Νάζια Ματάνι περιγράφει τη στιγμή που «η πλειοψηφία βγήκε επιτέλους στο φως»
9% του εργατικού δυναμικού της Ελλάδας δηλώνουν αγρότες, σύμφωνα με τη Eurostat.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.