- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κορωνοϊός: 144 οι νεκροί στο Ηνωμένο Βασίλειο σε 24 ώρες
Δεύτερος απολογισμός θυμάτων σε μια ημέρα
Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των θυμάτων από τον νέο κορωνοϊό είναι τελικά 144 σε 24 ώρες.
Ανέβηκε για δεύτερη φορά σε μια μέρα ο απολογισμός των θυμάτων από τον νέο κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με την κυβέρνηση οι νεκροί στη χώρα από τον Covid-19 είναι 144 και όχι 137 όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα. Η αύξηση των θυμάτων σημειώθηκε μέσα σε 24 ώρες.
Νωρίτερα το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου είχε ανακοινώσει ότι 29 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Αγγλία ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό των θυμάτων στους 124. Πρώτος θάνατος από κορωνοϊό καταγράφηκε στη Βόρεια Ιρλανδία και άλλοι τρεις άνθρωποι πέθαναν στη Σκωτία.
Οι 29 ασθενείς που κατέληξαν σήμερα στην Αγγλία ήταν ηλικίας από 47 έως 96 ετών και είχαν όλοι τους υποκείμενα νοσήματα.
Στην Ουαλία 24 είναι τα νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού ανεβάζοντας το συνολικό απολογισμό στους 170. Στην Ουαλία δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον νέο κορωνοϊό μέχρι στιγμής. Τα κρούσματα στη Βόρεια Ιρλανδία είναι 77.
Ο πρωθυπουργός της χώρας Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ωστόσο ότι είναι βέβαιος πως σε 12 εβδομάδες το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να ανατρέψει το κλίμα παρά τους 144 νεκρούς από τον νέο κορωνοϊό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.