- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μακελειό στην Ταϊλάνδη: Ο ένοπλος δεν σταματούσε να πυροβολεί
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τη σφαγή σε εμπορικό κέντρο - Νεκρός ο δράστης από τα πυρά των αστυνομικών
Στους 29 οι νεκροί από το φονικό σε εμπορικό κέντρο της Ταϊλάνδης - Τι ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες για τον δράστη.
Τον γύρο των social media κάνουν οι εικόνες από το φονικό σε εμπορικό κέντρο της Ταϊλάνδης. Ο Ταϊλανδός υπαξιωματικός Τζακραπάντ Τόμα, 34 ετών, ήταν ο δράστης του μακελειού. Επαγγελματίας στρατιώτης, εκπαιδευτής σκοποβολής στη μονάδα του και εκπαιδευμένος ελεύθερος σκοπευτής στο πρόγραμμα των Ειδικών Δυνάμεων σκόρπισε τον θάνατο με αυτόματο στις εγκαταστάσεις του Terminal 21.
Αυτόπτες μάρτυρες έτρεχαν αλλόφρονες να καλυφθούν από τις σφαίρες του δράστη, ο οποίος δεν σταματούσε να πυροβολεί, σκορπώντας τον θάνατο και τον πανικό. Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση από τις αρχές της ασιατικής χώρας, οι νεκροί ανέρχονται σε 29 (από 27), ενώ οι τραυματίες είναι 57.
Η φονική επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Νακόν Ρατσασίμα. Ο ένοπλος έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας τα ξημερώματα της Κυριακής, ώρα Ελλάδος. Για αρκετές ώρες ήταν ταμπουρωμένος στο συγκεκριμένο mall. Ο 34χρονος χρησιμοποίησε εξοπλισμό και πυρομαχικά από τη στρατιωτική βάση στην οποία υπηρετούσε. Σύμφωνα με την αστυνομία, θεώρησε ότι εξαπατήθηκε στην αγοραπωλησία κατοικίας και γι' αυτό αποφάσισε να προχωρήσει στην επίθεση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η επιχείρηση εξελίχθηκε υπό δύσκολες συνθήκες στη ζώνη έρευνας και διάσωσης της Τουρκίας
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έγινε viral
«Αχρείαστο το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Αποδέσμευση παγωμένων περιουσιακών στοιχείων απαιτεί η Τεχεράνη
Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός από τη φωτιά
Eυτυχώς o ανήλικος δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό
Στο πλευρό της η Ναόμι Κάμπελ, η Κλόντια Σίφερ και η Σίντι Κρόφορντ
Η ρωσική διαστημική εταιρεία Roskosmos δήλωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το πλήρωμα
Άγνωστη η αιτία θανάτου - Tι εξετάζουν οι γαλλικές Αρχές
Η Ουάσινγκτον κλιμακώνει την πίεση προς την Αβάνα, στοχεύοντας κρατικούς θεσμούς και την ηγεσία της χώρας
Οι κόρες του ανακοίνωσαν την είδηση του θανάτου του
Οι τρεις Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για την ενίσχυση της βοήθειας προς το Κίεβο
«Αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης να είναι έτοιμη», τόνισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας
Οι αστροναύτες συμμετέχουν στην αποστολή SpaceX Crew-12
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει αυστηρότερους κανόνες εισόδου στη ζώνη Σένγκεν
Η ελληνική πρεσβεία στην Ελβετία συνεχάρη τη νέα δήμαρχο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στη θητεία της
Η φορολόγηση των κρυπτονομισμάτων στις ευρωπαϊκές χώρες διαφέρει
Η εξέλιξη της πνευμονικής νόσου της πριγκίπισσας είναι σοβαρή και η μεταμόσχευση θα πραγματοποιηθεί «το συντομότερο δυνατό»
O πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη
Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από τους κατοίκους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.