Κοσμος

Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν τρεις σοροί από τα συντρίμια του ελικοπτέρου

Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τον Κόμπι ή την Τζιάνα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
koby.jpg
Κόμπι Μπράιαντ / © Eurokinissi Sports

Ο Μπράιαντ έχασε τη ζωή του μαζί με την 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλους επτά ανθρώπους όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν.

O κόσμος του αθλητισμού βυθίστηκε στο πένθος από το τραγικό δυστύχημα που κόστισε την ζωή στον Κόμπι Μπράιαν, της 13χρονη κόρη του Τζιάννα και εφτά ακόμα ατόμων, μετά την συντριβή του ελικοπτέρου του πρώην σταρ των Λέικερς, στην περιοχή της Καλιφόρνια.

Οι Αρχές του Λος Άντζελες ανακοίνωσαν πως ανασύρθηκαν τρεις σοροί από τα συντρίμια του ελικοπτέρου, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν πρόκειται για τον Κόμπι ή την Τζιάνα.

Το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ πετούσε σε συνθήκες ομίχλης οι οποίες θεωρήθηκαν αρκετά επικίνδυνες ώστε οι τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες να κρατήσουν στο έδαφος τα ελικόπτερά τους.

Την παραπάνω πληροφορία μεταφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, λίγες ώρες μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του θρύλου του NBA. Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες το ελικόπτερο του Μπράιαντ «σηκώθηκε» από τη Σάντα 'Ανα στην κομητεία Όραντζ νότια τους Λος Άντζελες λίγο μετά τις 9 πμ, ώρα κατά την οποία οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για πτήση.

Υπήρχαν ομιχλώδεις συνθήκες στα 1.300 πόδια και ορατότητα περίπου πέντε μίλια. Ο πιλότος πετούσε µε κανόνες πτήσεως εξ όψεως (VFR), πράγμα που σημαίνει ότι βασιζόταν στη δυνατότητα να βλέπει το έδαφος.

Πολλά αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα διέκοψαν αμέσως την κανονική ροή του προγράμματός τους για να μεταδώσουν απευθείας νέα και αντιδράσεις για το δυστύχημα.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο προκάτοχός του Μπαράκ Ομπάμα δεν συμφωνούν και σε πολλά, αλλά ήταν ανάμεσα στους πρώτους ανθρώπους που εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατο του Μπράιαντ: ήταν «φρικτή είδηση» για τον Ρεπουμπλικάνο, ακόμη πιο «σπαρακτική για εμάς ως γονείς» για τον Δημοκρατικό προκάτοχό του, καθώς η κόρη του Κόμπι Μπράιαντ ήταν ανάμεσα στα θύματα του δυστυχήματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ