Κοσμος

Χώρισε και επίσημα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Βγήκε το διαζύγιο από την δέυτερη συζυγό του Βερόνικα Λάριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61376-122707.jpg

Και επίσημα χωρισμένος είναι πλέον από τη δεύτερη σύζυγό του Βερόνικα Λάριο, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπως μετέδωσαν την Τρίτη τα Ιταλικά Μέσα, καθώς το δικαστήριο της πόλης Μόντσα, εξέδωσε το επίσημο διαζύγιο του 77χρονου πολιτικού από την 57χρονη πρώην ηθοποιό.

Ωστόσο εκκρεμεί η λήψη μιας τελεσίδικης απόφασης όσον αφορά το ύψος της διατροφής που οφείλει να καταβάλλει ο Μπερλουσκόνι στη Λάριο. Προσωρινή απόφαση που είχαν λάβει οι δικαστές τον Οκτώβριο προέβλεπε τη χορήγηση διατροφής που θα ανερχόταν σε 3 εκατ. ευρώ μηνιαίως. Ακολούθησε ένσταση των συνηγόρων του Μπερλουσκόνι, και το ποσό μειώθηκε στο 1,4 εκατ. ευρώ.

Η Λάριο είχε ζητήσει διαζύγιο από τον Μπερλουσκόνι το 2009, όταν εφημερίδα αποκάλυψε πως ο τότε πρωθυπουργός είχε παρευρεθεί στο πάρτι γενεθλίων μιας 18χρονης που τον αποκαλούσε «μπαμπάκα». Ο Μπερλουσκόνι με τη Λάριο έχουν τρία παιδιά. Εκείνος έχει ακόμα δύο μεγαλύτερα παιδιά από την πρώτη του γυναίκα, την Κάρλα Ελβίρα Ντελ' Όλιο. Και τα δυο είναι σήμερα στελέχη της Mediaset, της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης της Ιταλίας η οποία ανήκει στον ίδιο.

Σήμερα ο Μπερλουσκόνι είναι αρραβωνιασμένος με την 28χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε.

Γ.Σ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ