Κοσμος

Ο Χάρι φοβόταν την «ολική κατάρρευση» της Μέγκαν Μαρκλ

Πώς εξηγείται η fast-track διαδικασία για το Megxit

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στα όρια της «κατάρρευσης» η Μέγκαν του Χάρι
Στα όρια της «κατάρρευσης» η Μέγκαν του Χάρι / © EPA/NEIL HALL

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν προσαρμόστηκε ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο πρίγκιπας Χάρι φοβόταν την κατάρρευσή της. Και γι' αυτό βιάστηκε, λέει η Sun.

Ο πρίγκιπας Χάρι επίσπευσε τα πλάνα του για την αποστασιοποίηση τη δική του και της συζύγου από τη βασιλική οικογένεια, διότι ανησυχούσε και φοβόταν την «ολική κατάρρευση» της Μέγκαν Μαρκλ εάν παρέμενε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την κυριακάτικη Sun η ζωή στο παλάτι του Μπάκιγχαμ έφερε την Μέγκαν Μαρκλ στα «όριά» της και ο Δούκας του Σάσεξ ανησυχούσε το τελευταίο διάστημα για την κατάσταση της ψυχικής υγείας της συζύγου του. Ως εκ τούτου με το που γύρισαν από τον Καναδά και το διάλειμμα των διακοπών των Χριστουγέννων ο πρίγκιπας Χάρι δρομολόγησε το Megxit στη Βόρεια Αμερική, μακριά από τη βασιλική οικογένεια.

Κάπως έτσι εξηγείται η επιστροφή της Δούκισσας του Σάσεξ στον Καναδά, ενώ ο Δούκας έμεινε πίσω για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και να αντιμετωπίσει την οικογένειά του στο κτήμα του Σάντρινγχαμ τη Δευτέρα.

Θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και φυσικά τη γιαγιά του και βασίλισσα της Αγγλίας, η οποία φέρεται να ανησυχεί για την πνευματική ισορροπία του εγγονού της.

Μη κατονομαζόμενη πηγή δήλωσε στη Sun ότι τόσο η Μέγκαν όσο και ο Χάρι δυσκολεύτηκαν να αντεπεξέλθουν στους «αργούς ρυθμούς» του Παλατιού. «Τους έβρισκαν ιδιαίτερα επίπονους», είπε η πηγή και πρόσθεσε, «η Μέγκαν ήθελε να έχει τον πλήρη έλεγχο των φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών της».

Μια άλλη πηγή δήλωσε στην κυριακάτικη Sun: «Η ανακοίνωση εξόδου επισπεύσθηκε κατά κύριο λόγο γιατί ο Χάρι χρειαζόταν να πάρει δραστικά μέτρα. Η Μέγκαν δεν προσαρμόστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο Χάρι θέλει η Μέγκαν να είναι χαρούμενη». Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι οι διακοπές στον Καναδά έπεισαν τη Μέγκαν ότι σε αυτή τη χώρα η οικογένειά της θα περνούσε καλύτερα.

Στο μεταξύ σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Δούκας του Κέιμπριτζ είναι πολύ απογοητευμένος με τον αδελφό του και ότι πλέον είναι δύο διαφορετικές οντότητες. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ