Κοσμος

Σεισμός στην Αλβανία: Καρέ καρέ η διάσωση παιδιού

Δίπλα του, νεκρή σύμφωνα με το Report Tv, μια ηλικιωμένη γυναίκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σεισμός στην Αλβανία
Σεισμός στην Αλβανία / © https://tirananews.al/

Δραματικές εικόνες από την Αλβανία που επλήγη από ισχυρό σεισμό 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Βίντεο από την προσπάθεια διάσωσης ενός παιδιού από τα συντρίμμια.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωπος έχασαν τη ζωή τους από το ισχυρό χτύπημα του Εγκέλαδου στην Αλβανία σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της γείτονος.

Ο σεισμός των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 03:53 τοπική ώρα (04:53 ώρα Ελλάδας) και πρόκειται για τη δεύτερη ισχυρή δόνηση μέσα σε ένα δίμηνο. Η δόνηση κατατρομοκράτησε χιλιάδες πολίτες που βγήκαν στους δρόμους, ορισμένοι με βρέφη στα χέρια. Οι πληροφορίες λίγο μετά τις 8:30 ώρα Ελλάδος ανέφεραν πως οι νεκροί από τον σεισμό είναι τρεις.

Σε ένα από τα κτίρια που κατέρρευσαν μετά τον νέο ισχυρό σεισμό στην Αλβανία εγκλωβίστηκε ένα μικρό αγόρι. Δίπλα του, νεκρή σύμφωνα με το Report Tv, μια ηλικιωμένη γυναίκα, πιθανόν η γιαγιά του.

Η προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό του έχει καταγραφεί καρέ καρέ σε βίντεο από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τα συγκλονιστικά video δείχνουν πολίτες να προσπαθούν να βγάλουν το παιδί από τα συντρίμμια με τα χέρια τους, την ώρα που σκαπτικό μηχάνημα επιχειρεί να απομακρύνει τα ερείπια.

Report TV - Termeti, shpetohet femija ne thumane

Report TV - Termeti/Thumanë, gjyshja e pajetë nën rrënoja, nipi nxirret gjallë në prehrin e saj

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ