- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Φερόμενος ως βιαστής έδεσε μητέρα ενώ βίαζε τα παιδιά της
Η γυναίκα άκουγε τις κραυγές της 17χρονης κόρης και του 11χρονου γιου της
Ο 34χρονος Βρετανός Τζόζεφ ΜακΚαν κατηγορείται για απαγωγές, βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών ηλικίας από 71 έως 11 ετών.
Ύποπτος για δεκάδες βιασμούς κατηγορείται ότι έδεσε μια μητέρα με ηλεκτρικό καλώδιο και την ανάγκαζε να ακούει τις κραυγές των ανήλικων παιδιών ενώ τα βίαζε.
Ο 34χρονος Βρετανός Τζόζεφ ΜακΚαν δικάζεται στο Λονδίνο και οι λεπτομέρειες που ακούγονται εντός της δικαστικής αίθουσας έχουν συγκλονίσει τη βρετανική κοινή γνώμη. Σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή ο 34χρονος έντεκα ώρες μετά τον βιασμό της 17χρονης κόρης και του 11χρονου γιου της μητέρας συνέχισε την εγκληματική του δράση. Αιχμαλώτισε μια συνταξιούχο 71 ετών και ένα κορίτσι 13 ετών και στη συνέχεια τις βίασε.
Ο κατηγορούμενος ΜακΚαν από το Χάροου του βόρειου Λονδίνου, χλεύασε τις αστυνομικές αρχές λέγοντας: «αν δεν μπορείτε να με πιάσετε για τις δύο πρώτες υποθέσεις, όλα τα υπόλοιπα είναι σαν να μην έχουν συμβεί».
Ο 34χρονος σκόρπιζε τον τρόμο για δύο εβδομάδες πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Κατηγορείται για απαγωγές, βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών ηλικίας από 71 έως 11 ετών.
Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της ακροαματικής διαδικασίας η κατηγορούσα αρχή αναφέρθηκε στα γεγονότα που οδήγησαν στη σύλληψη του Μακκαν στις 6 Μαΐου.
Οι ένορκοι άκουσαν ότι το πρώτο θύμα του κατηγορούμενου ήταν μια 21χρονη γυναίκα. Της επιτέθηκε ενώ επέστρεφε από νάιτ κλαμπ στο Γουότφορντ. Την απήγαγε αφού της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και της είπε: «Δεν συμφωνώ με τον ξυλοδαρμό των γυναικών». Στη συνέχεια τη βίασε στο κρεβάτι της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Χαμάς επιδίωξε να εκμεταλλευτεί το έργο των ΜΚΟ για στρατιωτικούς σκοπούς
«Πρόκειται για τεράστιο λάθος», δήλωσε ο συνιδρυτής της Microsoft
«Don't look back in anger», προέτρεψε o Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ
Kαρπός σχέσης του με τη Σβετλάνα Κριβονογκίχ, πρώην καθαρίστρια
Με αφορμή μια δήλωση του αρμόδιου υπουργού
Mεγάλη έρευνα που αφορά συνολικά 13 ονομαστά brands
Συνάντηση του ρώσου προέδρου με τον ινδό πρωθυπουργό, Ναρέντρα Μόντι
1,8 εκατομμύρια άνθρωποι λαμβάνουν τη βασική εισοδηματική στήριξη
Οι Dauvergne εκτρέφουν περίπου 350.000 σαλιγκάρια τον χρόνο
Η επίθεση οδήγησε τελικά στον θάνατο της Ντον Στέρτζες, μητέρας τριών παιδιών
Η γραπτή δήλωσή της μετά τις κατηγορίες για διαφθορά και απάτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.