Κοσμος

Η ώρα των όπλων στο Μεξικό - Καρέ καρέ η εκτέλεση αστυνομικού

Ο αξιωματικός είχε συμμετάσχει στη σύλληψη του γιου του Ελ Τσάπο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μεξικό αστυνομία
Μεξικό αστυνομία / © EPA/ANGEL HERNANDEZ

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν στη διαβόητη πολιτεία της Σιναλόας στο Μεξικό την εκτέλεση με 150 σφαίρες ενός αστυνομικού που είχε ενεργό ρόλο στη σύλληψη του γιου του Ελ Τσάπο.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν στη διαβόητη πολιτεία της Σιναλόας στο Μεξικό τη στιγμή που δύο ένοπλοι ανοίγουν πυρ κατά αστυνομικού που καταλήγει νεκρός μέσα στο περιπολικό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, οι δύο άνδρες βγήκαν από ένα κόκκινο αυτοκίνητο, κρατώντας ημιαυτόματα όπλα στα χέρια και έριξαν τουλάχιστον 150 σφαίρες προς το μέρος του άτυχου αστυνομικού. Η ενέδρα των εγκληματιών διήρκησε μόλις 30 δευτερόλεπτα, αφού οι δύο άνδρες είχαν ακολουθήσει το αυτοκίνητο του αστυνομικού στο πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στην πόλη Κουλιακάν, της επαρχίας Σιναλόα του Μεξικό.

Ο αστυνομικός σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα είχε συμμετάσχει στην επιχείρηση σύλληψης του γιου του καταδικασθέντος σε ισόβια βαρώνου των ναρκωτικών στο Μεξικό και στον κόσμο, Ελ Τσάπο.

Την ημέρα της σύλληψης είχε ξεσπάσει σφοδρές μάχες στην πόλη του Κιουλακάν. Οι ανταλλαγές πυρών διήρκεσαν ώρες μετά τη σύλληψη του Οβίδιο Γκουσμάν Λόπες κατά τη διάρκεια μιας περιπολίας ρουτίνας στην πόλη του Κιουλακάν.


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ