- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η «ιερή» επιταγή των 300.000 ευρώ για τον Μαλαισιανό απατεώνα
Δημοσιεύεται αποκλειστικά από την εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου
Ο «Πολίτης» δημοσιοποιεί σήμερα την επιταγή, ύψους 300.000 ευρώ την οποία εξέδωσε ο καταζητούμενος Jho Low, «εις πίστη της Αρχιεπισκοπής», στις 22 Σεπτεμβρίου 2015.
Την επιταγή, ύψους 300.000 ευρώ, την οποία εξέδωσε ο Μαλαισιανός απατεώνας 22 Σεπτεμβρίου του 2015 δίνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου και παρατηρεί ότι «κατά σύμπτωση» την ίδια ημέρα Σεπτεμβρίου εκδόθηκε και το διαβατήριο του Jho Low μετά από την παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου προς τον τότε υπουργό Εσωτερικών.
«Ο Σωκράτης Χάσικος σε ανάρτησή του στο facebook ισχυρίζεται ότι αποτελεί ψεύδος ότι το διαβατήριο δόθηκε λόγω της παρέμβασης του Αρχιεπισκόπου και υποστηρίζει ότι ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες. Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ είπε ότι παρενέβη σε τρεις υποθέσεις για το καλό της Κύπρου και αποκάλυψε ότι η έπαυλη που αγόρασε ο Jho Low χτίστηκε σε γη που είχε πωλήσει η Εκκλησία σε επιχειρηματία. Η Τράπεζα Κύπρου όταν εκδόθηκε η επιταγή στην Αρχιεπισκοπή απευθύνθηκε στη ΜΟΚΑΣ και μπλόκαρε τους λογαριασμούς του Jho Low. Η ΜΟΚΑΣ έκανε έρευνα και ενημέρωσε το υπουργείο Εσωτερικών χωρίς όμως να υπάρξει καμία περαιτέρω ενέργεια για ανάκληση της πολιτογράφησης», γράφει ο «Πολίτης» Κύπρου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αστροναύτες συμμετέχουν στην αποστολή SpaceX Crew-12
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει αυστηρότερους κανόνες εισόδου στη ζώνη Σένγκεν
Η ελληνική πρεσβεία στην Ελβετία συνεχάρη τη νέα δήμαρχο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στη θητεία της
Η φορολόγηση των κρυπτονομισμάτων στις ευρωπαϊκές χώρες διαφέρει
Η εξέλιξη της πνευμονικής νόσου της πριγκίπισσας είναι σοβαρή και η μεταμόσχευση θα πραγματοποιηθεί «το συντομότερο δυνατό»
O πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη
Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από τους κατοίκους
Κίνδυνος για το οικοσύστημα της Αυστραλίας - Η χρήση τους ως τροφή για ερπετά
Χωρίς τέλος τα πλήγματα του ρωσικού στρατού σε μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις
Πρώτη επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στην Πιονγκγιάνγκ μετά από επτά χρόνια
Άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται
Ερωτηματικό για το πώς διέρρευσε η πληροφορία για την αποστολή τους
Η Χεζμπολάχ απορρίπτει την προτεινόμενη συμφωνία
«Ως υπουργός είμαι έντρομος και ως πατέρας ακόμη περισσότερο» δηλώνει ο υπουργός Δικαιοσύνης
Το «εξαιρετικά ευφυές» ζώο κατάφερε να ξεφύγει από τις παγίδες και τα ηρεμιστικά των αρχών
«Δεν υπήρξε κανένα δράμα» λέει πηγή από το περιβάλλον του
Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία
Θύματα κατηγορούν αστυνομικούς ότι έκαναν τα στραβά μάτια
Χωρίς τέλος η βία μεταξύ αντίπαλων καρτέλ ναρκωτικών
Κίνηση τακτικής ή παραδοχή αδιεξόδου στο μέτωπο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.