- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Για πιθανές κυρώσεις κατά της Ουκρανικής κυβέρνησης προειδοποίησαν οι ΗΠΑ που απηύθυναν παράλληλα έκκληση για τον άμεσο τερματισμό των βίαιων συγκρούσεων μεταξύ των διαδηλωτών και των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας.
Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας Κέιτλιν Χέιντεν, «Ανησυχούμε πολύ για τη βία σήμερα στους δρόμους του Κιέβου και καλούμε όλες τις πλευρές σε άμεση αποκλιμάκωση της κατάστασης», προσθέτοντας, « Η κλιμάκωση της έντασης στην Ουκρανία είναι η άμεση συνέπεια της αποτυχίας της κυβέρνησης να αναγνωρίσει τα νόμιμα αιτήματα του λαού (...) Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να εξετάζουν το ενδεχόμενο πρόσθετων μέτρων, συμπεριλαμβανομένων και των κυρώσεων, για την αντιμετώπιση της χρήσης βίας».
Νέα βίαια επεισόδια, με απολογισμό δεκάδες τραυματίες, ξέσπασαν το βράδυ της Κυριακής στην Ουκρανική πρωτεύουσα, στο τέλος διαδήλωσης, όπου περίπου 200.000 οπαδοί της φιλοευρωπαϊκής αντιπολίτευσης διαμαρτύρονταν για την επιβολή νέων νόμων που ενισχύουν τις κυρώσεις εναντίον των διαδηλωτών. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς έχει υποσχεθεί τη δημιουργία μιας επιτροπής, τη Δευτέρα, για τη διευθέτηση της κρίσης.
Γ.Σ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρώην καγκελάριος κάνει απολογισμό της θητείας της
Η Ντάουνινγκ Στριτ καταγγέλλει «προσπάθειες παρέμβασης» από την Ουάσιγκτον
Η επιχείρηση εξελίχθηκε υπό δύσκολες συνθήκες στη ζώνη έρευνας και διάσωσης της Τουρκίας
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έγινε viral
«Αχρείαστο το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Αποδέσμευση παγωμένων περιουσιακών στοιχείων απαιτεί η Τεχεράνη
Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός από τη φωτιά
Eυτυχώς o ανήλικος δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό
Στο πλευρό της η Ναόμι Κάμπελ, η Κλόντια Σίφερ και η Σίντι Κρόφορντ
Η ρωσική διαστημική εταιρεία Roskosmos δήλωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το πλήρωμα
Άγνωστη η αιτία θανάτου - Tι εξετάζουν οι γαλλικές Αρχές
Η Ουάσινγκτον κλιμακώνει την πίεση προς την Αβάνα, στοχεύοντας κρατικούς θεσμούς και την ηγεσία της χώρας
Οι κόρες του ανακοίνωσαν την είδηση του θανάτου του
Οι τρεις Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για την ενίσχυση της βοήθειας προς το Κίεβο
«Αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης να είναι έτοιμη», τόνισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας
Οι αστροναύτες συμμετέχουν στην αποστολή SpaceX Crew-12
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει αυστηρότερους κανόνες εισόδου στη ζώνη Σένγκεν
Η ελληνική πρεσβεία στην Ελβετία συνεχάρη τη νέα δήμαρχο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στη θητεία της
Η φορολόγηση των κρυπτονομισμάτων στις ευρωπαϊκές χώρες διαφέρει
Η εξέλιξη της πνευμονικής νόσου της πριγκίπισσας είναι σοβαρή και η μεταμόσχευση θα πραγματοποιηθεί «το συντομότερο δυνατό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.