- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
ΗΠΑ: Η ακτοφυλακή κατέσχεσε 13 τόνους κοκαΐνης
Βίντεο με τους διακινητές να πετούν από σκάφος τα ναρκωτικά
13 τόνοι κοκαΐνης κατασχέθηκαν σε επιχειρήσεις της αμερικανικής ακτοφυλακής. Η αξία των ναρκωτικών υπολογίζεται σε 350 εκατ. δολάρια.
Η αμερικανική ακτοφυλακή ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι εξάρθρωσε ένα κύκλωμα εμπόρων ναρκωτικών και κατέσχεσε 13 τόνους κοκαΐνης, κατά τη διάρκεια πρόσφατων επιχειρήσεων στα ανοικτά των ακτών της Λατινικής Αμερικής.
Τα ναρκωτικά, αξίας 350 εκατομμυρίων δολαρίων, βρέθηκαν να επιπλέουν σε δέματα σε διεθνή ύδατα στο ανατολικό τμήμα του Ειρηνικού Ωκεανού, κατά μήκος των ακτών του Μεξικού και της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, το διάστημα μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου, διευκρίνισε η ακτοφυλακή (USCG) σε ένα δελτίο Τύπου.
Σε ένα βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές καταγράφονται εντυπωσιακές εικόνες από την αναχαίτιση της πορείας, σε πολύ υψηλές ταχύτητες, ενός σκάφους, που θεωρείται ύποπτο ότι μετέφερε κοκαΐνη, με τους επιβαίνοντες να αναγκάζονται να πετάξουν τα ναρκωτικά στη θάλασσα.
Ταχύπλοα του αμερικανικού λιμενικού σώματος σταμάτησαν συνολικά 6 ύποπτα για μεταφορά ναρκωτικών σκάφη.
«13 τόνοι κοκαΐνης που δεν θα καταλήξουν στους δρόμους των ΗΠΑ και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε τη μάχη εναντίον των εγκληματικών οργανώσεων που μεταφέρουν κάθε ημέρα αυτήν την κοκαΐνη μακριά στον Ειρηνικό» δήλωσε ο ναύαρχος Πίτερ Γκάουτιερ.
Από τις αρχές του 2019, η αμερικανική ακτοφυλακή έχει σταματήσει περισσότερα από 100 ύποπτα σκάφη, έχει κατασχέσει περισσότερους από 100 τόνους κοκαΐνης κι έχει συλλάβει περισσότερους από 400 υπόπτους στις περιοχές διέλευσης των ναρκωτικών στο ανατολικό τμήμα του Ειρηνικού Ωκεανού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποχωρεί από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
Ποιος κρατά τον διακόπτη για τα ουκρανικά drones
Τι πρέπει να μάθει από αυτές
Από τη βενζίνη των 4,28 δολαρίων μέχρι τις επιχειρήσεις της ICE
Η καταγγελία 21χρονης για βιασμό
Χρήση βιομετρικής αναγνώρισης με τη βοήθεια τις τεχνητής νοημοσύνης για διαδηλωτές με καλυμμένο το πρόσωπο
H Αθήνα απώλεσε όλα τα ερείσματά της, ενώ η Τουρκία κατάφερε να αποκτήσει ουσιαστικά τα δικά της επενδύοντας χρήματα και προοπτικές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φον ντερ Λάιεν
Στρατιωτικοί αναλυτές έχουν δηλώσει ότι η Ρωσία κατά πάσα πιθανότητα ευθύνεται για τα χτυπήματα
Η εμπλοκή Τούρκου δισεκατομμυριούχου
Η εταιρεία απάντησε ότι γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης των τεχνικών προβλημάτων
Από τη γέννησή τους αντιμετώπιζαν δυσκολίες στο περπάτημα και χρησιμοποιούσαν σκέιτμπορντ για να μετακινούνται
Η κυβέρνηση παραδέχεται λάθη
Ο συνιδρυτής της OpenAI αρνείται τις κατηγορίες
Εξετάζεται μείωση του ορίου ποινικής ευθύνης σε νέους κάτω των 16 ετών
Η γυναίκα που ξεπέρασε μια οικογενειακή τραγωδία και αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των ΑμεΑ
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ξερογλείφονται για ένα κάποιο μπάχαλο –μιας και κάτι τέτοιο θεωρείται γι’ αυτά δίκαιο και αυτονόητο–, που θα ξεβρακώσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη
Ελλείψεις σε τρόφιμα και καύσιμα λόγω των κινητοποιήσεων
Πόσο θα ακριβύνουν το 2027
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.