- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Δύο πλοία φλέγονται στον πορθμό του Κερτς στην Κριμαία - Υπάρχουν άνθρωποι στη θάλασσα
Πρώτες πληροφορίες για τρεις νεκρούς - 31 άτομα το πλήρωμα στα δύο πλοία με σημαία Τανζανίας
Δύο πλοία με σημαία Τανζανίας φλέγονται στον πορθμό του Κερτς κοντά στην Κριμαία. Στο ένα πλοίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε έκρηξη, δήλωσε εκπρόσωπος του ρωσικού οργανισμού ναυσιπλοΐας Rosmorrechflot.
Τα πληρώματα διάσωσης που έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος στα στενά του Κέρτς κοντά στην Κριμαία , ανέσυραν από την θάλασσα τρεις νεκρούς και διέσωσαν άλλους πέντε, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών των πληρωμάτων των δύο πλοίων συνεχίζονται.
«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε έκρηξη στο ένα πλοίο. Στην συνέχεια η φωτιά μεταδόθηκε στο δεύτερο. Αυτή την στιγμή σπεύδει ρυμουλκό διάσωσης» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού οργανισμού.
Ο οργανισμός Rosmorrechflot ανακοίνωσε ότι στα πλοία βρίσκονται 17 και 14 άτομα αντίστοιχα.
Tο πλήρωμα του ενός πλοίου (Kandi) αποτελείται από 17 άτομα, εκ των οποίων οι εννέα είναι Τούρκοι και οι οκτώ Ινδοί. Το πλήρωμα του δεύτερου πλοίου (Maestro) αποτελείται από 14 άτομα, εκ των οποίων οι επτά είναι Τούρκοι και οι επτα Ινδοί.
Ο διευθυντής των «Θαλασσίων λιμένων της Κριμαίας» Αλεξέι Βολκόφ δήλωσε ότι το συμβάν δεν επηρεάζει την ναυσιπλοΐα στενά του Κερτς και το κανάλι Ενικάλσκι.
Το Κέντρο διάσωσης του Νοβοσιμπίρσκ ανακοίνωσε ότι στην διάσωση των μελών του πληρώματος των δύο φλεγόμενων πλοίων συμμετέχουν 10 πλοία.
Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται. Τα δύο πλοία φλέγονται, υπάρχουν άνθρωποι στην θάλασσα. Οκτώ-εννέα πλοία συμμετέχουν στην επιχείρηση, δήλωσε πηγή του ρωσικού πρακτορείου TASS.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.