- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δύο πλοία φλέγονται στον πορθμό του Κερτς στην Κριμαία - Υπάρχουν άνθρωποι στη θάλασσα
Πρώτες πληροφορίες για τρεις νεκρούς - 31 άτομα το πλήρωμα στα δύο πλοία με σημαία Τανζανίας
Δύο πλοία με σημαία Τανζανίας φλέγονται στον πορθμό του Κερτς κοντά στην Κριμαία. Στο ένα πλοίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε έκρηξη, δήλωσε εκπρόσωπος του ρωσικού οργανισμού ναυσιπλοΐας Rosmorrechflot.
Τα πληρώματα διάσωσης που έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος στα στενά του Κέρτς κοντά στην Κριμαία , ανέσυραν από την θάλασσα τρεις νεκρούς και διέσωσαν άλλους πέντε, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών των πληρωμάτων των δύο πλοίων συνεχίζονται.
«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε έκρηξη στο ένα πλοίο. Στην συνέχεια η φωτιά μεταδόθηκε στο δεύτερο. Αυτή την στιγμή σπεύδει ρυμουλκό διάσωσης» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού οργανισμού.
Ο οργανισμός Rosmorrechflot ανακοίνωσε ότι στα πλοία βρίσκονται 17 και 14 άτομα αντίστοιχα.
Tο πλήρωμα του ενός πλοίου (Kandi) αποτελείται από 17 άτομα, εκ των οποίων οι εννέα είναι Τούρκοι και οι οκτώ Ινδοί. Το πλήρωμα του δεύτερου πλοίου (Maestro) αποτελείται από 14 άτομα, εκ των οποίων οι επτά είναι Τούρκοι και οι επτα Ινδοί.
Ο διευθυντής των «Θαλασσίων λιμένων της Κριμαίας» Αλεξέι Βολκόφ δήλωσε ότι το συμβάν δεν επηρεάζει την ναυσιπλοΐα στενά του Κερτς και το κανάλι Ενικάλσκι.
Το Κέντρο διάσωσης του Νοβοσιμπίρσκ ανακοίνωσε ότι στην διάσωση των μελών του πληρώματος των δύο φλεγόμενων πλοίων συμμετέχουν 10 πλοία.
Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται. Τα δύο πλοία φλέγονται, υπάρχουν άνθρωποι στην θάλασσα. Οκτώ-εννέα πλοία συμμετέχουν στην επιχείρηση, δήλωσε πηγή του ρωσικού πρακτορείου TASS.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.