- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Ιαχές» πολέμου για Ιράν και Ισραήλ
«Ιαχές» πολέμου ακούγονται στη Μέση Ανατολή, καθώς Ιράν και Ισραήλ αλληοεκτοξεύουν προειδοποιήσεις
Ειδικότερα, ο αρχηγός της πολεμικής αεροπορίας του Ιράν δήλωσε τη ότι η χώρα του ανυπομονεί να πολεμήσει το Ισραήλ και να το καταστρέψει, μετέδωσε ιστότοπος που συνδέεται με κρατικό μέσο ενημέρωσης.
«Οι νέοι της πολεμικής αεροπορίας είναι σε πλήρη ετοιμότητα και ανυπομονούν να αντιμετωπίσουν το σιωνιστικό καθεστώς και να το εξαλείψουν από τη Γη», δήλωσε ο πτέραρχος Αζίζ Νασιρζαντέχ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του που επικαλείται το Young Journalist Club, ένας ιστότοπος που υπάγεται στην κρατική τηλεόραση.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανταπάντησε ότι οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία είχαν κυρίως στόχο στρατιωτικές θέσεις που έχει εγκαταστήσει το Ιράν και προειδοποίησε την Τεχεράνη ότι θα υποστεί συνέπειες για τις απειλές της ότι θα καταστρέψει το Ισραήλ.
«Δρούμε τόσο κατά του Ιράν όσο και κατά των συριακών δυνάμεων που είναι συνεργοί στην ιρανική επίθεση», σημείωσε ο Νετανιάχου σε ομιλία του.
«Θα πλήξουμε οποιονδήποτε προσπαθεί να μας βλάψει. Οποιοσδήποτε απειλεί να μας εξαλείψει, φέρει πλήρη ευθύνη», πρόσθεσε.
Το Ισραήλ δεν θα αφήσει έτσι «τις επιθετικές ενέργειες» του Ιράν υπογράμμισε επίσης ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, διαβεβαιώνοντας ότι η χώρα του κατάφερε «σοβαρό πλήγμα» κατά του Ιράν στη Συρία σε αντίποινα για τη ρίψη πυραύλου κατά του εδάφους του.
«Η αεροπορία κατάφερε χθες (Κυριακή) το βράδυ ένα σοβαρό πλήγμα κατά των ιρανικών στόχων στη Συρία μετά τη ρίψη από το Ιράν από εκεί ενός πυραύλου προς το Ισραήλ. Δεν θα αφήσουμε να περάσουν επιθετικές ενέργειες αυτού του είδους», σημείωσε ο Νετανιάχου στην ομιλία που εκφώνησε με αφορμή τα εγκαίνια ενός νέου αεροδρομίου κοντά στην Εϊλάτ, στο νότιο Ισραήλ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντιμέτωπος με τη «Φοιτητική Λίστα» ο παραιτηθέντας πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς
Σε κλοιό οικονομικής πίεσης η χώρα ως αποτέλεσμα του πολέμου
Έπειτα από ιατρική εξέταση, εγκρίθηκε η προσωρινή νοσηλεία του σε ψυχιατρικό ίδρυμα
Οι δύο υποψήφιοι διασταύρωσαν τα πυρά τους για την ακρίβεια, τη φορολογία και την οικονομική κατάσταση των Βραζιλιάνων
Αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ κάνοντας λόγο για «σωρό από ψέματα»
Παρών στη διαδήλωση στο Παρίσι και ο Μελανσόν
Επανήλθαν οι επικοινωνίες στην πρώτη γραμμή του μετώπου
Επικοινωνία Δένδια και Τασούλα με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Χαοτική η κατάσταση στην καρδιά της αλβανικής πρωτεύουσας
«Εγγυημένες συντάξεις» έγραφαν τα πλακάτ στα χέρια 25.000 διαδηλωτών
Με τη στήριξη των Πατριαρχείων και των Εκκλησιών Ελλάδος και Κύπρου θωρακίζεται το καθεστώς της Μονής
Δεύτερος γύρος κινητοποιήσεων κατά της κυβέρνησης - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας
Ο Γάλλος πρόεδρος καταδικάζει την αιματηρή επίθεση με έναν νεκρό και πέντε τραυματίες
Η Ελλάδα ήταν Ιδρυτικό μέλος του Ο.Η.Ε. το 1945.
Η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου σχολίασε τη σύντομη θητεία της Κέιτι Ζακάρια
Χιλιάδες memes δημιουργήθηκαν, περιγελώντας τον πανικό και την απόγνωση της
Η κυβέρνηση Τραμπ προσφεύγει πριν βγουν τα αποτελέσματα
«Πρέπει να βοηθήσουμε τις γυναίκες να ξαναβρούν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους», δηλώνει
Το μοναδικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που είχε συμμετάσχει κατά το παρελθόν, ήταν η Σάρα Φέργκιουσον, η πρώην σύζυγος του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου. το 2009
Για «τρομοκρατική επίθεση από «ομάδα εξτρεμιστών» , μιλά η κυβέρνηση της Ιορδανίας - Kαταδικάζει το ελληνικό ΥΠΕΞ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.