Κοσμος

Σαρώνει το ημερολόγιο του Πούτιν στην Ιαπωνία (εικόνες, video)

Κι όμως ο Ρώσος Πρόεδρος έχει κατατροπώσει όλους τους Ιάπωνες σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2019 Putin Calendar is released in Russia

Το ημερολόγιο του Βλάντιμιρ Πούτιν για το 2019 με φωτογραφίες από όλες τις δραστηριότητές τους-  πάνω σε άλογο, σε λίμνες, σε ποτάμια, σε κυνήγι, με ή χωρίς μπλούζα- κέρδισε τους Ιάπωνες.

Το ημερολόγιο, το οποίο πωλείται αποκλειστικά από τη δημοφιλή ιαπωνική αλυσίδα Loft, έχει ξεπεράσει όλα τα άλλα ημερολόγια των «διασημοτήτων», συμπεριλαμβανομένων και των διάσημων ποπ σταρ της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Ωστόσο, η ανέλπιστη επιτυχία του ημερολογίου του 66χρονου Προέδρου έχει αντιμετωπιστεί με σκεπτικισμό από κάποια τοπικά πρακτορεία ειδήσεων που δεν επιθυμούν να δεχτούν ότι ο Ρώσος ηγέτης έχει τέτοια απήχηση στο ιαπωνικό κοινό.

Η εφημερίδα Japan Today News, εξέφρασε την εικασία ότι τα ημερολόγια αγοράζονται περισσότερο ως αστείο, δεδομένων των φανατικών οπαδών που έχουν οι τοπικοί σταρ.

Ωστόσο, το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων Livedoor ισχυρίζεται ότι αυτή η έκρηξη θαυμασμού για το πρόσωπο του Ρώσου Προέδρου, οφείλεται στις αυτοανακηρυγμένες «οπαδοί του Πούτιν», μία ομάδα γυναικών που στηρίζει σθεναρά τον 66χρονο ηγέτη.

Παράλληλα, στη δεύτερη θέση με τις περισσότερες πωλήσεις βρίσκεται το ημερολόγιο του δημοφιλή Ιάπωνα ηθοποιού Κέι Τανάκα ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί ο ολυμπιονίκης Γιουζούρου Χανίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ