Κοσμος

Στον βυθό του Ειρηνικού ωκεανού είναι θαμμένες οι διάσημες sex tapes του Χιου Χέφνερ

Είχε προνοήσει πριν τον θάνατό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
hugh1.jpg
elmundo.sv

Μέσα σε έναν τσιμεντένιο κάδο στον βυθό του Ειρηνικού Ωκεανού βρίσκονται οι προσωπικές ταινίες σεξ του μεγιστάνα του Playboy, Χιου Χέφνερ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είχε φροντίσει ο ίδιος να τις πετάξει πριν από το θάνατό του τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Φοβόταν μήπως ο κόσμος ανακάλυπτε για το παρελθόν του. Είχε κρατήσει ένα θησαυροφυλάκιο αναμνήσεων της ζωής του με όλες αυτές τις όμορφες γυναίκες που χρονολογούνταν από τη δεκαετία του 1950 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990», αποκάλυψε πηγή.

«Μοιράστηκε μόνο μερικές από τις ιστορίες με τους βοηθούς του, αλλά κράτησε τα προσωπικά του στοιχεία με πολλές γνωστές και όμορφες γυναίκες μυστικό», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

«Υπήρχαν παρτίδες ταινιών, που είχαν βγει και σε 8 χιλιοστά και κινηματογραφικές ταινίες, οι οποίες γυρίστηκαν κατά τη διάρκεια μερικών οργίων που απολάμβανε στη δεκαετία του '70».

«Η Μέριλιν Μονρό ήταν σίγουρα σε αυτές τις ταινίες, καθώς και πολλές σούπερ σταρ που κοσμούσαν τις σελίδες του περιοδικού του. Κάποιες από τις γυναίκες ήταν σε σχέσεις και άλλες δεν ήταν ούτε καν στο περιοδικό, αλλά απλά έπαιζαν μαζί του» συνέχισε η ίδια πηγή.

Πρόσθεσε δε ότι «στη δεκαετία του 1990, όταν η Pamela Anderson είχε την σεξουαλική της ταινία με τον Μπρετ Μάικλς και μετά με τον Τόμι Λι, ο Χέφνερ ανησύχησε πάρα πολύ, ότι ενδεχομένως και τα δικά του προσωπικά και ιδιωτικά αντικείμενα θα κλαπούν και θα πωληθούν».

«Αναστατώθηκε τόσο πολύ που αποφάσισε κάτι το εξωφρενικό. Να τις εξαφανίσει. Δεν εμπιστευόταν κανέναν για να κάψει τις ταινίες και έτσι έβαλε τον Τζο Πιάστρο να τις εξαφανίσει στον ωκεανό. Ο Τζο ήταν για χρόνια ο αξιόπιστος επικεφαλής της ασφάλειας και είχε σώσει τον Χιου από πολλές ενοχλητικές καταστάσεις στο παρελθόν. Ο Χιου εξήγησε ότι δεν ήθελε να καταστραφούν οι ζωές, οι γάμοι ή οι σταδιοδρομίες κάποιου από αυτές τις ταινίες που είχε στη συλλογή του. Ο Τζο το έκανε λοιπόν και δεν ξαναμίλησε ποτέ γι αυτό», λέει η πηγή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ