- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
D- Day στην Ταϊλάνδη: 12 συν μία εικόνες για τη διάσωση των 12 παιδιών και του προπονητή τους (εικόνες)
«Θα βγουν ένας-ένας» - Οι διασώστες ενώνουν τα χέρια στη μάχη με αντίπαλο τον χρόνο και τον καιρό
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η επιχείρηση διάσωσης των 12 παιδιών και του προπονητή τους που παγιδεύτηκαν στα έγκατα ενός σπηλαίου στη βόρεια Ταϊλάνδη πριν από δύο εβδομάδες.
Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί μέσα από την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης την αποστολή των καλύτερων διασωστών από όλο τον κόσμο με αντίπαλο τις καιρικές συνθήκες και τις αντίξοες συνθήκες εντός του σπηλαίου.
Τα δώδεκα παιδιά και ο προπονητής τους στο ποδόσφαιρο θα απομακρυνθούν «ένας-ένας» και η λεπτή αυτή επιχείρηση θα διαρκέσει «δύο με τρεις ημέρες», ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα που έχει δημιουργηθεί για τη διαχείριση της κρίσης.
«Θα βγουν ένας-ένας, αυτό θα απαιτήσει δύο με τρεις ημέρες», είπε χαρακτηριστικά ο Τσαλονγκτσάι Τσαϊγιακόρν, ένας από τους αξιωματούχους που συμμετέχουν στη ομάδα διαχείρισης της κρίσης.
Οι διασώστες εκκένωσαν σήμερα το πρωί την περιοχή γύρω από το σπήλαιο ώστε να ανοίξουν χώρο «για να βοηθήσουμε τα θύματα».
Μια συγκινητική φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου στο facebook, με τους διασώστες να ενώνουν τα χέρια τους και να ρίχνονται στη μάχη για να σώσουν τα 12 παιδιά.
Άρχισε η βροχή
Αυτή τη στιγμή το BBC μεταδίδει ότι βρέχει καταρρακτωδώς στην περιοχή Τσιάνγκ Ράι.
Η εφημερίδα Bangkok Post επικαλούμενη πηγή από την επιχείρηση διάσωσης μεταδίδει ότι τα παιδιά θα χωριστούν σε ομάδες των τεσσάρων και τριών γκρουπ. Ο προπονητής θα μείνει τελευταίος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.