Κοσμος

Δεν θα πάει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο εξαιτίας του σκανδάλου με τις στημένες φωτογραφίες;

Φοβάται νέο καρδιακό επεισόδιο λόγω της συναισθηματικής και ψυχολογικής πίεσης - Τι απολύπτει το ΤΜΖ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dad5.jpg
Meghan Markle// Charles McQuillan / ideal/ Getty Images

Κι ενώ στη βασιλική οικογένεια ετοιμάζονται πυρετωδώς για το βασιλικό γάμο, τα σκάνδαλα με πρωταγωνιστές μέλη της οικογένειας της Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζονται. Τελευταίο σκάνδαλο η αποκάλυψη από μέρος του βρετανικού Τύπου ότι ο πατέρας της μέλλουσας πριγκίπισσας έστηνε παπαράτσι φωτογραφίες με μιλημένο φωτογράφο ώστε να αποκομίσει οικονομικά οφέλη από τον γάμο.

Σύμφωνα δε με την New York Post, οι φωτογραφίες των προετοιμασιών του γάμου απέφεραν στον φωτογράφο περίπου 135.000 και πιστεύεται ότι μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων μπήκε στην τσέπη του πατέρα της Μέγκαν.

Στο θέμα επανέρχεται σήμερα η ΤΜΖ γράφοντας ότι ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να μην παραστεί τελικά στον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι αυτό το Σάββατο 19 Μάιου, εξ αιτίας ακριβώς αυτού του σκανδάλου.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο 73χρονος δεν θέλει πια να παραδώσει την κόρη του στην Εκκλησία, αφού πιστεύει ότι η παρουσία του θα φέρει σε δύσκολη θέση την βασιλική οικογένεια και το παιδί του.

Επιπλέον πιεσμένος συναισθηματικά και ψυχολογικά νιώθει πόνους στο στήθος και σκέφτεται να επανεισαχθεί σε νοσοκομείο, αφού φοβάται ένα νέο καρδιακό επεισόδιο. Σημειώνεται ότι ο πατέρας της Μέγκαν είχε υποστεί έμφραγμα πριν από έξι μέρες και είχε βγει νωρίτερα από το νοσοκομείο προκειμένου να παρευρεθεί στην τελετή. 

Από την άλλη μεριά, μια φίλη της κόρης του δήλωσε υπό καθεστώς ανωνυμίας στην Daily Mail ότι η Μέγκαν είναι απαρηγόρητη και ικετεύει τον πατέρα της να αλλάξει γνώμη. Το ίδιο άσχημα νιώθει και ο πρίγκιπας Χάρι, που «αισθάνεται υπεύθυνος» για τις επιπτώσεις της δημοσιότητας που προσελκύει η οικογένειά του στη ζωή της αγαπημένης του.

Απαντώντας στα δημοσιεύματα, το παλάτι του Κένσινγκτον ζήτησε για μία ακόμη φορά από το κοινό να δείξει διακριτικότητα σε αυτή την ευαίσθητη στιγμή: «Πρόκειται για μια άκρως προσωπική στιγμή για την κυρία Μαρκλ, ενόψει του επικείμενου γάμου της. Εκείνη όσο και ο Πρίγκιπας Χάρι ζητούν κατανόηση και σεβασμό, τόσο για τους ίδιους όσο και για τον κύριο Μαρκλ σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση».

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.