Κοσμος

Η θλιβερή ιστορία της αστραφτερής Jaguar του Χάρι και της Μέγκαν

Θα είναι καλότυχο το νέο αυτοκίνητο ή θα το ακολουθεί η άτυχη μοίρα του προηγούμενου ιδιοκτήτη αναρωτιούνται στα social media

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
car8.jpg
WPA Pool/ / Getty Images / Ideal Images

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν αποχώρησαν από το γεύμα της βασίλισσας με το πανέμορφο γαλάζιο Jaguar Roadster E Type 0, του 1968, το οποίο έχει χαρακτηριστεί από τον Enzo Ferrari ως «το πιο όμορφο αυτοκίνητο στον κόσμο». Ένα αυτοκίνητο που κοστίζει 399.000 ευρώ και έχει ανακατασκευαστεί από την ίδια την Jaguar. Στις πινακίδες μα΄λιστα του αυτοκινήτου είναι χτηπημένη η ημερομηνία κατά την οποία Ο Χάρι και η μέγκαν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

car10.jpg
© EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Duke and Duchess of Sussex depart in Jaguar for wedding reception

Ωστόσο, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βαρύνεται από μια «κατάρα». Όπως αποκάλυψε η Daily Mail, το όχημα ανήκε στον μουσικό Τόμπι Γκράφτι Σμιθ, ο οποίος έπαιζε πλήκτρα στο συγκρότημα Jamiroquai και χάθηκε πρόωρα σε ηλικία μόλις 46 ετών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

car11.jpg

Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα η σύντροφός του μουσικού, μετά το θάνατό του το συλλεκτικό αυτοκίνητο πουλήθηκε, αλλά δεν αποκαλύφθηκε ποιοι ήταν οι νέοι του ιδιοκτήτες, μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ιστορία του αυτοκινήτου αυτή προκάλεσε έντονες συζητήσεις στα social media, σχετικά με το αν θα είναι καλότυχο ή θα το ακολουθεί η άτυχη μοίρα του προηγούμενου ιδιοκτήτη του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ