- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κέιτ Μπλάνσετ: «Δεν έκανα και δεν θα έκανα αυτά που ζητούσε ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν»
Η ηθοποιός τόνισε ότι αυτά τα σκάνδαλα λύνονται στα δικαστήρια και πουθενά αλλού
Να ξανανοίξει στο δικαστήριο η υπόθεση της υποτιθέμενης σεξιστικής συμπεριφοράς του Γούντι Άλεν κατά της θετής κόρης του, υποστηρίζει η Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία αρνείται να γυρίσει την πλάτη στον Αμερικανό σκηνοθέτη και ηθοποιό και να απορρίψει την εργασιακή σχέση της μαζί του.
Τον Μάρτιο, όταν η Μπλάνσετ κέρδισε το Όσκαρ Πρώτου Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του Άλεν «Blue Jasmine», κατηγορήθηκε ότι επέλεξε να σιωπήσει σχετικά με την κατηγορία κατά του Γούντι. Αρνήθηκε ότι σιωπούσε και είχε πει ότι αυτές οι κατηγορίες εξετάζονται στο δικαστήριο.
Αυτό επανέλαβε σε συνέντευξη που έδωσε, την περασμένη Τετάρτη, στο Variety: «Είχα μια πολύ παραγωγική περίοδο συνεργασίας με τον Γούντι, κι έχει γράψει ορισμένους από τους πιο εξαιρετικούς γυναικείους ρόλους. Αλλά την περίοδο που δούλευα μαζί του δεν ήξερα τίποτα για ό,τι συνέβαινε, αργότερα πήρε δημοσιότητα. Για μένα, ωστόσο, πιο σημαντικό από το να δώσω ακόμα έναν τίτλο για πρωτοσέλιδο, και να δείξω με το δάχτυλο, είναι, αν δεν έχει επιλυθεί το θέμα... Είμαι αναφανδόν υπέρ του να ξαναπάει η υπόθεση στο δικαστήριο, γιατί η λύση βρίσκεται εκεί».
«Προφανώς η Ντίλαν Φάροου ζούσε σ' έναν κόσμο οδύνης, κι αν η υπόθεση δεν δικάστηκε σωστά πρέπει να ανοιχτεί ξανά και να επιστρέψει στο δικαστήριο γιατί εκεί επιλύονται αυτά τα θέματα» πρόσθεσε η 48χρονη ηθοποιός.
Η Κέιτ μίλησε επίσης και για τη δουλειά της με τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν, τον οποίο κατηγόρησε πως την παρενοχλούσε σεξουαλικά στο παρελθόν: «Νομίζω ότι, κατ' αρχάς, όντως εκμεταλλευόταν τους ευάλωτους. Όπως όλα τα αρπακτικά. Εννοώ, ότι μου έβγαζε ένα άσχημο συναίσθημα... Συχνά, μου έλεγε "Δεν είμαστε φίλοι"». «Δεν έκανα αυτό που μου ζητούσε να κάνω» πρόσθεσε, αν και δεν θέλησε να πει τι «της ζητούσε να κάνει».
«Θεωρείτο παράδειγμα προς μίμηση γιατί, δυστυχώς, είναι τυπική περίπτωση ορισμένου είδους αντρών» συνέχισε η Κέιτ. «Μ' ενδιαφέρει να ασκηθεί δίωξη κατά αυτών των ανθρώπων. Πρέπει να υπάρξει δικαστικό προηγούμενο. Όταν υπάρξει δικαστικό προηγούμενο μετά από καταδίκη κάποιων, τότε άλλοι μπορούν να ωφεληθούν ακριβώς επειδή υπάρχουν αυτά τα δικαστικά προηγούμενα. Αλλά εγώ να τροφοδοτώ κουτσομπολιά και περιγραφές; Αρκετά κυκλοφορούν» κατέληξε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρά την άνοδο, οι αριθμοί παραμένουν σχετικά χαμηλοί
Λόγω της κατακερματισμένης ηγεσίας της Τεχεράνης
Ωστόσο, οι ειδικοί εμφανίζονται σαφώς πιο επιφυλακτικοί
Φονική πυρκαγιά σε αποθήκη πυροτεχνημάτων – Σοβαρά τραυματίες και φόβοι για αύξηση θυμάτων
Μήνυμα μέσω Telegram με απειλές για ΗΠΑ και Ισραήλ εν μέσω κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
Η βρετανική κυβέρνηση χαιρέτισε σήμερα την «ιστορική» έγκριση του νόμου από το κοινοβούλιο
Συναγερμός στις αρχές, με έναν ύποπτο να συνελήφθη, χωρίς επιβεβαίωση εντοπισμού εκρηκτικού μηχανισμού
Η εταιρεία προμηθεύει μεγάλες μάρκες όπως Durex και Trojan
...και δεν είναι πολύ καλό
Ένταση στις σχέσεις Βραζιλίας–ΗΠΑ μετά την απέλαση αστυνομικού και υπόθεση Ραμαζέμ
Ενώ εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών
Ο Ορχάν Αβτζί δικαίως τραβάει τα βλέμματα
Ποινές από τον ισραηλινό στρατό για βανδαλισμό αγάλματος στον νότιο Λίβανο μετά από αντιδράσεις
Ενίσχυση στρατηγικής σχέσης Κύπρου - Γαλλίας με αιχμή ενέργεια, άμυνα και ασφάλεια
Εν ισχύ το ένταλμα σύλληψης για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ
Ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι παραπλάνησε τον κόσμο και ανέλαβε την ευθύνη
Πιστοί συρρέουν για να προσκυνήσουν στον τάφο του
Αναδημοσιεύοντας σχόλια που υποστήριζαν ότι ο πατέρας της «δεν θα επέτρεπε ποτέ» τη χρήση της μουσικής του
Άγνωστο για την ώρα αν θα κλείσουν επιπλέον εργοστάσια
Η επανασύνδεση Γκαμπριέλ Ατάλ και Στεφάν Σεζουρνέ εγείρει ζητήματα δεοντολογίας ενόψει των προεδρικών εκλογών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.