Κοσμος

Καταιγιστικές εξελίξεις στο διπλό φονικό στο Στρόβολο της Λευκωσίας

Ο άντρας που συνελήφθη φέρεται να παραδέχτηκε ότι σχεδίαζε το έγκλημα 5 χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kipros3.jpg

Ο 33χρονος άντρας που συνελήφθη ως ύποπτος για το διπλό φονικό στο Στρόβολο της Λευκωσίας,  φέρεται ότι παραδέχθηκε την εμπλοκή του στον φόνο και ότι σχεδίαζε την πράξη του για 5 χρόνια.  

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, ο 33χρονος είπε στους ανακριτές ότι το 2012 είχε πάει στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου για να κάνει κάποιες δουλειές. Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ (Τμήμα Ανίχνευσης Εγκλημάτων), ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο ύποπτος πρόσφατα ανέφερε σε συγκεκριμένο πρόσωπο ότι εντός ημερών θα γινόταν πλούσιος με μια δουλειά, ενώ είπε ότι θα είχε βοήθεια από μέσα.

Σημειώνεται ότι ο ύποπτος συνδέθηκε με δείγμα DNA σε δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος. Στη σκηνή εντοπίστηκε και ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία ο 33χρονος παραδέχθηκε προφορικά, ότι ανήκουν στον ίδιο.

Τον ύποπτο παρουσίασε στο δικαστήριο ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Κουμέτος Κουμέτου, ο οποίος είπε ότι στις 19/4/2018 λήφθηκε πληροφορία  ότι στην οδό Zαλόγγου υπήρχαν τραυματισμένα 2 πρόσωπα. Στο σημείο μετέβη η  αστυνομία όπου εντόπισε στο υπνοδωμάτιο μαχαιρωμένους έναν άντρα και μία γυναίκα. Ο άντρας βρισκόταν μπρούμυτα στο πάτωμα και η γυναίκα στο κρεβάτι.

Ο κ. Κουμέτος είπε επίσης ότι στη 1:35 το ανήλικο παιδί της οικογένειας μετέβη σε γειτονικό σπίτι και είπε ότι δύο πρόσωπα εισήλθαν στο σπίτι και σκότωσαν τους γονείς του.

Συγκεκριμένα το παιδί ανέφερε ότι στις 22:30 άκουσε τη μητέρα του να κλαίει αλλά δεν κατάλαβε αν ήταν αλήθεια ή αν έβλεπε όνειρο. Εκείνη την στιγμή τον πλησίασε ένα πρόσωπο που δεν φορούσε κουκούλα, ενώ ο ίδιος βρισκόταν ακόμα στο κρεβάτι, και του είπε ότι σκότωσε τους γονείς τους.

Τον ρώτησε που είναι τα χρήματα και τον πήρε κάτω στην κουζίνα όπου είδε και δεύτερο πρόσωπο με κουκούλα. Ακολούθως ο ένας εκ των δύο τον οδήγησε στο κελάρι από όπου κατάφερε να διαφύγει αφαιρώντας φυλλαράκια και τραυματίζοντας τα χέρια του.

ΠΗΓΗ: politis.com.cy

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ