- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τυφλός ξεσπά σε κλάματα σε τρένο του Λονδίνου γιατί κανείς δεν του έδωσε μια θέση (εικόνες)
«Προσποιούνται ότι δεν σε βλέπουν. Κάνουν ότι δεν σε ακούν»
Ένας τυφλός πρώην γιατρός ξέσπασε σε κλάματα σε τρένο του Λονδίνου όταν κανείς από τους επιβάτες του βαγονιού δεν προθυμοποιήθηκε να παραχωρήσει μια θέση για τον ίδιο και τον σκύλο-οδηγό του.
Ο Αμίτ Πατέλ, ο οποίος έχασε την όρασή του προ πενταετίας εξαιτίας αιματώματος στο πίσω μέρος των ματιών του, στράφηκε στο Twitter για να μιλήσει για την «ταπείνωση και τον εξευτελισμό» που ένιωσε από την αδιαφορία των συμπολιτών του.
Ο 37χρονος επιβιβάστηκε μαζί με τον σκύλο-οδηγό του, την Κίκα, σε αμαξοστοιχία από το σταθμό Γουότερλου του Λονδίνου. Κατευθύνθηκε στο τμήμα που προορίζεται για άτομα ΑμεΑ και έδωσε την εξής εντολή στην Κίκα: «Βρες μια θέση».
«Οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν υπέρμετρα εγωιστές. Προσποιούνται ότι δεν σε βλέπουν. Κάνουν ότι δεν σε ακούν όταν τους ρωτάς αν η θέση είναι ελεύθερη», έγραψε στην ανάρτησή του στα social media. «Είναι τόσο ταπεινωτικό. Προσπαθούσα από τη μια να βρω κάτι για να κρατηθώ και να μην πέσω και από την άλλη ανησυχούσα μην τυχόν χτυπήσει η Κίκα. Και τότε δάκρυσα», συμπληρώνει. «Η καημένη η Κίκα γλιστρούσε συνέχεια και καταλάβαινα ότι το σκυλί έχει αγχωθεί. Αυτή με προσέχει και με φροντίζει κάθε μέρα κι εγώ αισθάνθηκα ανήμπορος να της ανταποδώσω μια βοήθεια όταν την χρειαζόταν».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο στόχαστρο η αρχαία Τύρος
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τουλάχιστον 10 υπόπτων
Η επιστολή του δράστη στον Τραμπ
Στα άκρα οι σχέσεις των δύο κρατών
Έχουν καταγραφεί εκατοντάδες μετασεισμοί
Διαδηλώσεις έκαψαν σπίτια μεταναστών το βράδυ, στις φλόγες λεωφορείο και αυτοκίνητα
Η ανάρτηση στο Truth Social
Η κατάσταση προκαλεί ανησυχία ενόψει της θερινής περιόδου
Η έφηβη τέθηκε υπό κράτηση προκειμένου να ανακριθεί
Στην αίτησή του αναφέρει ότι χρειάζεται τα χρήματα για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων
Oι κατηγορίες αφορούν περίοδο που ο ενάγων ήταν ανήλικος
Ένας από τους πρώτους τομείς που επηρεάζονται είναι τα ηλεκτρονικά προϊόντα
Παραμένει άγνωστο αν...τελικά κατάφερε να εντοπίσει τη συσκευή του
Από τη Whitehall στην… Ελλάδα
Οι δύο επιστήμονες εντοπίστηκαν τον Ιανουάριο στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ
Ο δούκας του Σάσεξ ονειρεύεται μια νέα αρχή με τη βασιλική οικογένεια
Στοιχεία-σοκ για τουλάχιστον 7.600 θανάτους από υπερβολική δόση στην Ευρώπη
Το θέμα έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των ρυθμιστικών αρχών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.