- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παγιδεύτηκαν στα κελιά και κάηκαν ζωντανοί (video)
Τραγωδία σε αρχηγείο της αστυνομίας στη Βενεζουέλα - Δεκάδες νεκροί
Τραγικό θάνατο βρήκαν 68 άνθρωποι στη Βενεζουέλα, οι οποίοι κάηκαν ζωντανοί όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο αρχηγείο της αστυνομίας στη Βαλένσια (πολιτεία Καραμπόμπο), στο βόρειο τμήμα της χώρας.
«Μπροστά στα φρικιαστικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο αρχηγείο της αστυνομίας της Πολιτείας Καραμπόμπο, όπου μια πυρκαγιά στοίχισε τη ζωή σε 68 ανθρώπους, ορίσαμε τέσσερις εισαγγελείς για να εξακριβώσουν τι συνέβη» έγραψε στο Twitter ο γενικός εισαγγελέας Τάρεκ Ουίλιαμ Σάαμπ.
Σύμφωνα με τη ΜΚΟ «Παράθυρο στην Ελευθερία», η οποία υπερασπίζεται τα δικαιώματα των κρατουμένων, η φωτιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια εξέγερσης δεκάδων κρατουμένων έπειτα από απόπειρα απόδρασης. Έγκλειστοι έβαλαν φωτιά σε στρώματα κι απέσπασαν το όπλο ενός φύλακα. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν πάει να επισκεφτούν κρατουμένους.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας επικράτησε ένταση έξω από το αρχηγείο, καθώς μαινόμενοι συγγενείς επιχείρησαν να προσεγγίσουν την είσοδο, απαιτώντας να μάθουν πληροφορίες για τη διαμορφωθείσα κατάσταση, με τους αστυνομικούς να τους απωθούν βίαια και να τους «ψεκάζουν» με χημικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο νοσοκομείο η σύντροφος και η κόρη του
«Έχουν εξαφανιστεί ολόκληρα χωριά» - Δραματικές στιγμές στα νεκροτομεία
Φόβοι ότι το πρόβλημα θα χειροτερέψει
To krapfen που έγινε viral
Τι λέει ο Αχμέντ Φουάντ Αλχατίμπ
Δεν είναι γνωστό πόσα κυκλοφορούν
Καθώς η αφόρητη ζέστη αλλάζει και το dress code
Η επίμαχη εικόνα είχε τραβηχτεί σε κινηματογραφική προβολή στο Λας Βέγκας
Η Συρία είναι το πιο επικίνδυνο μέτωπο
Το νομικό εμπόδιο για μόνιμη επιστροφή
Τρίτη καταδίκη για παρόμοιο αδίκημα
Διαμαρτυρόμενοι για το χοιρινό που σερβίρει το μαγαζί
Αντιδράσεις για την ελευθερία του Τύπου
Πώς λειτουργεί το κόλπο
«Τα πυρομαχικά δεν μπορεί να αποθηκεύονται κοντά σε κατοικίες» δηλώνει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Το σπίτι που νοίκιασε και η έρευνα για τον Άντριου
Υπήρξε υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ και υπέρμαχος της αυστηρής εφαρμογής της μεταναστευτικής νομοθεσίας στις ΗΠΑ
Έχει φανατικό κοινό στον χώρο της μόδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.