- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σύμβουλος του Λευκού Οίκου παραιτήθηκε μετά από καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία
Κατηγορήθηκε δημόσια από δύο πρώην συζύγους του
Την παραίτησή του υπέβαλε ένας ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου, ο Ρομπ Πόρτερ, αφού κατηγορήθηκε δημόσια από δύο πρώην συζύγους του για ενδοοικογενειακή βία.
«Ο πρόεδρος (των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ) και ο προσωπάρχης (του Λευκού Οίκου στρατηγός ε.α. Τζον Κέλι) είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και στην απόδοσή του», ανέφερε την Τετάρτη κατά την ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς. Η ίδια πρόσθεσε ότι ο Πόρτερ «παραιτείται από τον Λευκό Οίκο» αλλά θα παραμείνει προσωρινά για να εγγυηθεί μια ομαλή μετάβαση.
Ο Πόρτερ, διευθυντής προσωπικού και αρμόδιος μεταξύ άλλων για πολλά από τα έγγραφα που έφθαναν στο γραφείο του αμερικανού προέδρου προς υπογραφή, ανέφερε σε μια ανακοίνωση που δημοσιοποίησε πως παραιτείται παρότι οι «σκανδαλώδεις κατηγορίες» σε βάρος του είναι «ψευδείς».
Η Κόλμπι Χόλντερνες, η μία πρώην σύζυγος του Πόρτερ, δήλωσε στην ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail ότι ο άνδρας είχε αποπειραθεί να τη στραγγαλίσει και την είχε γρονθοκοπήσει στη διάρκεια του γάμου τους. Η Τζένιφερ Γουίλομπι, η άλλη πρώην σύζυγος του Πόρτερ, δήλωσε στον ιστότοπο The Intercept πως είχε υποστεί σωματική και ψυχολογική κακομεταχείριση από τον άνδρα της όταν ήταν παντρεμένοι.
Δύο φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στη Daily Mail εικονίζουν τη Χόλντερνες με μαυρισμένο μάτι, αποτέλεσμα μιας γροθιάς του Πόρτερ, σύμφωνα με την ίδια.
Στην ανακοίνωσή του, ο σύμβουλος της προεδρίας κατήγγειλε μια «ενορχηστρωμένη προσπάθεια κατασυκοφάντησής του» και είπε ότι οι προ 15ετίας φωτογραφίες «δεν έχουν καμιά σχέση» με το τι είχε συμβεί.
Ο Ρομπ Πόρτερ είχε συμμετάσχει ενεργά στις προετοιμασίες για την ομιλία του Τραμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στο Νταβός της Ελβετίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.