- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Lady Gaga και Τζο Μπάιντεν μαζί κατά της βίας: Οι άντρες να μην σηκώνουν χέρι στις γυναίκες
«Είναι στο χέρι μας να παρέμβουμε - να σταματήσουμε τη βία όταν τη βλέπουμε κι όταν ακούμε για αυτήν»
Ένα βίντεο, ενός μόνον λεπτού. Για τη βία που ασκούν οι άντρες στις γυναίκες. Το πόσταρε, πριν λίγες ημέρες, η Lady Gaga στον λογαριασμό της στο Twitter.
Κάθονται, δίπλα - δίπλα, η τραγουδίστρια και ο τέως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Αρχίζει να μιλά ο Μπάιντεν. Προσφωνεί τη Lady Gaga «καλή φίλη και σθεναρή υπέρμαχο». Την αποκαλεί «φωνή» όσων έχουν υποστεί βία και λέει ότι θαυμάζει το κουράγιο της.
Και καλεί όσους στέκονται μάρτυρες σεξουαλικής βίας να μιλήσουν δημόσια: «Και θέλω να είναι σαφέστατο. Είναι στο χέρι μας, στο χέρι του κάθε ενός από μας να παρέμβουμε - να σταματήσουμε τη βία όταν τη βλέπουμε κι όταν ακούμε για αυτήν. Να παρέμβουμε. Κανένας άντρας δεν έχει δικαίωμα να σηκώσει χέρι σε γυναίκα, για κανέναν λόγο εκτός για αυτοάμυνα.»
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη xoxo, Gaga (@ladygaga) στις Οκτ 25, 2017, 12:37μμ PDT
Τον λόγο παίρνει η Lady Gaga. Αναφέρεται στην πρόσφατη εμπειρία άσκησης σεξουαλικής βίας εναντίον της.
A message from me & my buddy Vice President @JoeBiden @ItsOnUs to stop sexual assault. Go to https://t.co/aMd5silSst #ItsOnUs to help. pic.twitter.com/w5JGRCd2z8
— xoxo, Gaga (@ladygaga) October 25, 2017
«Αλλά είμαστε εδώ να σας θυμίσουμε ότι είναι σημαντικό να αναζητήσετε κάποιον που μπορείτε να εμπιστευτείτε και να ξέρετε ότι θα είναι παρόντες να σας βοηθήσουν. Θα υπάρξει κάποιος έτοιμος να ακούσει. Γιατί - ξέρετε κάτι; - είναι στο χέρι μας» λέει η τραγουδίστρια του «Million Reasons».
Το βίντεο ήταν στο πλαίσιο της καμπάνιας «Είναι Στο Χέρι Μας». Διαβάζουμε στο «The Hill» ότι ο Μπάιντεν και ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εγκαινίασαν, το 2014, πρωτοβουλία για να μπει φραγμός στη σεξουαλική βία στους χώρους των αμερικανικών κολλεγίων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν αξιωματούχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης
Η μετάβαση παραμένει εύθραυστη, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Στα social media εμφανίστηκαν ειρωνικές μετονομασίες όπως «Cloud Supremacy» και «Cloud Nationalism»
Το νεογέννητο είναι υγιέστατο, ενώ παρακολουθείται αδιάλειπτα
«Το Netflix έχει ήδη αποκτήσει πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
H πρόσφατη ειρηνευτική συμφωνία του Τραμπ κρέμεται από μια κλωστή
«Είναι μια εποχή βιαιότητας, ατιμωρησίας και αδιαφορίας», δήλωσε εκπρόσωπος του Οργανισμού
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε στη σκηνή τρεις φορές
Παραμένουν όμηροι άλλοι 165
Στα 3 δισ. δολάρια το κόστος ανοικοδόμησης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το χρονικό της άγριας δολοφονίας
Όσα είπε σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η Κομισιόν επέβαλε το πρώτο πρόστιμο βάσει του Νόμου για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες
Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγουν τη δικαστική οδό
Οι οικογενειακές διακοπές που κατέληξαν σε τραγωδία
To ρεκόρ του νεότερου γκραν μετρ στην ιστορία εξακολουθεί να ανήκει στον Αμπιμάνιου Μίσρα, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο σε ηλικία 12 ετών
Εξειδικευμένος ιστότοπος για θέματα τέχνης απέδωσε το περιστατικό στην κακή κατάσταση των σωληνώσεων
Σε εκτενή του συνέντευξη στην εφημερίδα Sunday Times
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.