Κοσμος

Αρραβωνιασμένο ζευγάρι συνελήφθη στα Αραβικά Εμιράτα για σεξ εκτός γάμου

Το χαρμόσυνο γεγονός που τους πρόδωσε και ο γιατρός που τους κατέδωσε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
343691-714371.jpg

Για σεξουαλική επαφή εκτός γάμου κρατείται ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Πρόκειται για τον 29χρονο Έμλιν Κάλβερουελ από τη Νότια Αφρική και την 27χρονη Ιρίνα Νοχάι από την Ουκρανία. Το ζευγάρι κατέδωσε και παρέδωσε στην αστυνομία ο γιατρός.

Η Ιρίνα επισκέφθηκε το γιατρό επειδή είχε κράμπες στην κοιλιά και ο γιατρός ανακοίνωσε στην 27χρονη ότι είναι έγκυος.

Το σεξ εκτός γάμου είναι παράνομο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και όσοι καταδικάζονται για το αδίκημα αυτό αντιμετωπίζουν μεγάλες ποινές φυλάκισης.

Συγγενής των συλληφθέντων δήλωσε στη βρετανική Daily Mail ότι το ζευγάρι κρατείται από τις 29 Ιανουαρίου και συνελήφθη μέσα στο νοσοκομείο επειδή δεν είχε να επιδείξει κάποιο πιστοποιητικό γάμου. Αρχικά μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια σε φυλακή.

Ακόμα δεν τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες επειδή οι αρχές διερευνούν την πατρότητα του παιδιού και πόσο καιρό το ζευγάρι ήταν σεξουαλικά ενεργό. Ο Έμλιν και η Ιρίνα αρραβωνιάστηκαν δύο ημέρες πριν από τη σύλληψή τους. Η 29χρονος εργάζεται στα ΗΑΕ ως ναυγασώστης τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η μητέρα του Νοτιοαφρικανού παρακάλεσε τις αρχές του Ντουμπάι για την άμεση απελευθέρωση του παιδιού λέγοντας ότι το μόνο έγκλημα που διέπραξε ήταν να ερωτευθεί. Το Υπουργείο Εξωτερικών της Νοτίου Αφρικής ανακοίνωσε ότι δεν έχει τη νομική δικαιοδοσία να παρέμβει και συνέστησε στους συγγενείς του ζευγαριού να βρουν νομική βοήθεια.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ