- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
18χρονη φίμωσε και κόλλησε στον τοίχο με ταινία τον γιο της κι ανέβασε το βίντεο στο Facebook
Για τουλάχιστον ένα τέταρτο!
Με απαγωγή ανηλίκου κατηγορείται μια μητέρα στην πολιτεία Οχάιο των ΗΠΑ, αφού μαγνητοσκόπησε και ανέβασε στο Facebook βίντεο, στο οποίο φαίνεται να έχει δέσει στον τοίχο με μονωτική ταινία τον δίχρονο γιο της.
Η αστυνομία του Ρέινολντσμπεργκ απήγγειλε κατηγορίες για κακούργημα τρίτου βαθμού κατά της 18χρονης Σάιλα Ρούντολφ, ενώ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας έχουν απομακρύνει το παιδί από το σπίτι. Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι οι αστυνομικές αρχές ασχολήθηκαν με την υπόθεση, όταν αυτό το βίντεο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια ειδησεογραφικής εκπομπής σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.
«Φαίνεται το παιδί να είναι ακινητοποιημένο με μονωτική ταινία για τουλάχιστον 15 λεπτά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Στο βίντεο, το οποίο ανέβασε η Ρούντολφ στο Facebook Live την 1η Ιανουαρίου, φαίνεται το παιδί να έχει φιμωθεί και το σώμα του να κρέμεται σε έναν από τους τοίχους του σπιτιού, ενώ ακούγεται να κλαίει.
«Έχεις την καλύτερη μανούλα σε ολόκληρο τον κόσμο», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Ρούντολφ, «Μην με αναγκάσεις να σου βάλω περισσότερη ταινία. Κάτσε ακίνητος. Μπορείς να δεις τηλεόραση από εδώ. Θα είσαι μια χαρά».
Στη συνέχεια η γυναίκα εξηγεί στο κοινό της ότι έδεσε το παιδί στον τοίχο επειδή ήθελε να καθαρίσει το σπίτι.
«Οι γονείς δεν χρειάζεται να φωνάζουν στα παιδιά τους. Όμως δεν μπορείς να καθαρίσεις το σπίτι όταν αυτά τρέχουν τριγύρω σπάζοντας πράγματα. Δέστε τα στον τοίχο. Δεν μπορείς να μαγειρέψεις ή να κάνεις τίποτα άλλο επειδή τρέχουν συνεχώς. Δέστε τα στον τοίχο».
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα The Guardian, η σύλληψη της 18χρονης αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη υπόθεση αυτό το μήνα μετά τη μετάδοση στο Facebook Live ενός εγκλήματος. Συγκεκριμένα, στις αρχές του Ιανουαρίου η αστυνομία συνέλαβε 4 άτομα τα οποία κατηγορούνται για απαγωγή, ξυλοδαρμό και εγκλήματα μίσους εναντίον ενός ανθρώπου με ειδικές ανάγκες.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.