Ελλαδα

Η απίστευτη καταγγελία του Στηβ Ντούζου για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε ο γιος του στο Facebook

Απειλεί με μηνύσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337311-701566.jpg
facebook.com/steve.douzos

Μία σοκαριστική καταγγελία έκανε ο Στηβ Ντούζος μέσα από τη σελίδα του στο facebook. 

O γνωστός ηθοποιός κατήγγειλε πως ο 14χρονος γιος του δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση, μέσω του κοινωνικού δικτύου από ενήλικο άνδρα, εναντίον του οποίου προανήγγειλε ότι θα καταθέσει μήνυση.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού STAR, ο άνδρας ζητούσε επίμονα από τον γιο του να κάνουν βίντεο-κλήση. Εκείνος όμως, ενημέρωσε τον πατέρα του για τα μηνύματα. Έτσι, ο ηθοποιός επικοινώνησε μαζί του και προσποιήθηκε ότι είναι ο γιος του, ξεκινώντας κουβέντα με σκοπό να του αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με το πού μένει, ποιος είναι κλπ.

Όταν ολοκλήρωσε το σχέδιό του, επιτέθηκε φραστικά στον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος άμεσα εξαφάνισε τις σελίδες του προσπαθώντας να μην αφήσει διαδικτυακά τα ίχνη του. Παράλληλα, ο Στηβ Ντούζος ενημέρωσε για το περιστατικό τους διαδικτυακούς του φίλους, ώστε να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τον συγκεκριμένο άνδρα. 

Τέλος, προανήγγειλε ότι έχει όλα τα στοιχεία, θα τα δώσει στις αρχές και θα κινηθεί νομικά, αφού έτσι κι αλλιώς τα ηλεκτρονικά ίχνη δεν σβήνονται ποτέ.

Η απίστευτη καταγγελία του Στηβ Ντούζου για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε ο γιος του στο Facebook

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ