- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαντόνα: «Όλος ο κόσμος γελάει μαζί μας»
Το μήνυμα της βασίλισσας της ποπ για τις αμερικανικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου
Η αγωνία των Αμερικανών για το μέλλον τους κορυφώνεται ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 8ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Η προεκλογική περίοδος κύλησε σε ένα άνευ προηγουμένου κλίμα πόλωσης χωρίζοντας την αμερικανική κοινωνία κυριολεκτικά σε δύο στρατόπεδα. Το Χόλιγουντ και η αμερικανική σόουμπιζ, με ελάχιστες εξαιρέσεις, συντάχθηκε με την Χίλαρι Κλίντον. Στην αρχή χλεύαζαν και γελούσαν με τον υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ που ανέδειξε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, τώρα, όμως, που τα πράγματα σοβάρεψαν και η ψαλίδα μεταξύ των δύο υποψηφίων κλείνει οι διασημότητες των ΗΠΑ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τον μεγιστάνα επιχειρηματία και τηλεπερσόνα που μπορεί να είναι ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Παραμονή των εκλογών η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα απευθύνθηκε στους συμπατριώτες υπενθυμίζοντάς τους ότι «όλος ο κόσμος γελάει μαζί μας». Στο μήνυμα που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook η Μαντόνα δείχνει, μεν, να στηρίζει την Χίλαρι Κλίντον, αφήνει, δε, να εννοηθεί ότι είναι απογοητευμένη από το σύνολο των πολιτικών.
«Οκ! Πρέπει να στρωθούμε στη δουλειά. Δεν θέλουμε έναν άνδρα που σιχαίνεται το χρώμα στου ανθρώπους, τις γυναίκες και είναι αντισημίτης για να βγει Πρόεδρος. Δεν θέλουμε να χτιστεί ένα τοίχος γύρω από τις ΗΠΑ με τα λεφτά που εμείς έχουμε βγάλει με κόπο. Όλοι οι πολιτικοί λένε ψέματα. Όλοι. Ακόμα και η δική μας αγαπημένη. Μπορούμε απλά να βγάλουμε από τη μέση το σενάριο με τα μέιλ; Εάν εκλεγεί ο Τραμπ θα μπούμε αμέσως σε πόλεμο. Όλος ο κόσμος γελά με εμάς αυτή τη στιγμή. Μπορώ να φανταστώ τι γράφει στα δικά του μέιλ, αν φυσικά ξέρει να γράφει. Ξυπνήστε γιατί δεν είναι ένα ριάλιτι σόου. Εκτιμώ το επικοινωνιακό του χάρισμα, αλλά δεν είναι ικανός για πρόεδρος των ΗΠΑ. Ψηφίστε Κλίντον αλλιώς την πατήσαμε», έγραψε η Μαντόνα στο Facebook.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ΥΠΕΞ της ΕΕ θέλουν ενίσχυση της αποστολής στην Ερυθρά Θάλασσα, όχι επέκταση στο Ορμούζ
Ο Ιρανός πρόεδρος μιλά για επιθετικότητα και κατηγορεί ΗΠΑ και Ισραήλ στέλνοντας μήνυμα αντίστασης
Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι έγινε στόχος έντονων επιθέσεων στο διαδίκτυο
Περίπου 10 εκατ. πολίτες χωρίς ρεύμα, με τις εργασίες αποκατάστασης από την κρατική εταιρεία σε εξέλιξη
Πρόκειται για την πρώτη γνωστή απευθείας επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών από την έναρξη της σύγκρουσης
Λίγο πριν από την πυραυλική επίθεση που σκότωσε τον πατέρα του - Ήταν και ο ίδιος στόχος
Ιρανικοί πύραυλοι και ισραηλινές αναχαιτίσεις έριξαν συντρίμμια δίπλα σε κορυφαίους ιερούς τόπους
Πρόσθεσε ότι υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες για την κατάστασή του
Σύμφωνα με άλλη θεωρία πίσω από το ψευδώνυμο βρίσκεται ο Ρόμπερτ Ντελ Νάγια, μουσικός του συγκροτήματος Massive Attack
Ο Μπαρτ Ντε Βέβερ πρότεινε την επιστροφή στη «φθηνή ρωσική ενέργεια» για τη διάσωση της ευρωπαϊκής οικονομίας
111 παιδιά και 38 υγειονομικοί μεταξύ των θυμάτων - Πάνω από 2.100 τραυματίες σε δύο εβδομάδες μαχών
«Πάνω από 7.000 στόχοι στο Ιράν έχουν χτυπηθεί»
Ένα από τα χαρακτηριστικά περιστατικά σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2014
Πλοίο με σημαία Πακιστάν διέπλευσε κανονικά τα Στενά του Ορμούζ, πιθανόν μετά από συνεννόηση με το Ιράν
Στοιχεία δείχνουν ότι ο επιχειρηματίας είχε προειδοποιηθεί για τις κινήσεις της
Το συγκεκριμένο trend έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές μέσα στο 2025
Όταν οι γονείς της εκλιπαρούσαν για δεύτερη γνώμη, δεν τους άκουσε κανείς - τώρα ο θάνατος της κόρης τους έγινε ο κανόνας
Οι συμμαχίες θα κρίνουν την επικράτηση στον δεύτερο γύρο
Ο Τραμπ πίστεψε την ίδια του την προπαγάνδα, ισχυρίζεται ο ειδησεογραφικός ιστότοπος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.