- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Χαμός στη Γαλλία: Ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος κόμματος συνελήφθη ενώ αυνανιζόταν σε κατάστημα
Ο Robert Rochefort ήταν δίπλα σε δύο παιδιά
Ο Robert Rochefort, οικονομολόγος και ευρωβουλευτής, αντιπρόεδρος του κόμματος των Οικολόγων, Modem, συνελήφθη στις 31 Αυγούστου γιατί αυνανιζόταν μέσα σε κατάστημα.
Ο ευρωβουλευτής συνελήφθη να αυνανίζεται μέσα στο κατάστημα Castorama, σε προάστιο του Παρισιού. Δίπλα βρίσκονταν δύο παιδιά, τα οποία δεν αντιλήφθηκαν τίποτα, όπως αναφέρει το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους εργαζομένους στο κατάστημα και ο 60χρονος συνελήφθη. Όπως εξήγησε στους αστυνομικούς είχε «ανάγκη να αυνανίζεται» όταν βρισκόταν «σε κατάσταση στρες». Ο ευρωβουλευτής κρατήθηκε 4 ώρες στην ασφάλεια και παραδέχθηκε ότι πρόκειται για σοβαρό παράπτωμα σεξουλικής επίδειξης. Δεν θα δικαστεί σε δικαστήριο αλλά θα πληρώσει πρόστιμο και θα αναγκαστεί να τεθεί σε θεραπεία.

Ο Robert Rochefort είναι αντιπρόεδρος του κόμματος Medem από το 2010. Το 2015 εξελέγη ευρωβουλευτής και είναι οικονομολόγος. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική ήταν περιφερειακός διευθυντής κοινωνικών ασφαλίσεων και νωρίτερα από αυτό είχε εργαστεί στο κρατικό Κέντρο ερευνών για τη μελέτη και την παρατήρηση των συνθηκών ζωής. Από το 2006 ως το 2009 ήταν μέλος του Συμβουλίου οικονομικής ανάλυσης στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού της Γαλλίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.