- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Διήμερη επίσκεψη με βαρύ πρόγραμμα για τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη.
Λεπτομερέστερα, σήμερα το πρωί μετά από ξενάγησή του στο Μνημείο Ολοκαυτώματος όπου και θα καταθέσει στεφάνι, θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Νετανιάχου, με τον οποίο θα πραγματοποιήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο. Στη συνέχεια θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση μαζί του. Στις 16:00 θα έχει συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Εργατικό Κόμμα) κ. Γ. Χέρτσογκ και κατόπιν συνάντηση με τη Νεολαία του Εργατικού Κόμματος, στις 18:00 με ΜΚΟ και στις 20:00 ο κ. Τσίπρας με τον υπουργό Ενέργειας κ. Στάινιτζ.
Αύριο Πέμπτη στις 10:00 ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ισραήλ κ. Ριβλίν. Μετά τη συνάντηση ο κ. Τσίπρας θα πάει στην Ελληνικής Κοινότητα της Ιερουσαλήμ και το μεσημέρι θα συνεχίσει στην Παλαιστίνη. Πρώτα θα καταθέσει στεφάνι στο Μαυσωλείο του Γιάσερ Αραφάτ και στη συνέχεια θα έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής κ. Αμπάς και τον πρωθυπουργού κ. Χάμνταλα. Δηλώσεις θα γίνουν από τους κ. Τσίπρα – Χάμνταλα. Θ΄ ακολουθήσει γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο κ. Τσίπρας θα πάει μετά στην Ιερουσαλήμ για το θρησκευτικό σκέλος του ταξιδιού: απογευματινή συνάντηση με τον τοπικό ορθόδοξο πατριάρχη κ. Θεόφιλο και επίσκεψη σε ορθόδοξη εκκλησία. Θα γυρίσει στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία - Δεν συνδέεται με τρομοκρατία το περιστατικό
Αναστάτωση στο βρετανικό αεροδρόμιο - Τι δηλώνει η Μητροπολιτική Αστυνομία
Ο επικίνδυνος ρωσικός γεωπολιτικός επεκτατισμός δεν περιορίζεται στην Ανατολική Ουκρανία
Δημοφιλές νυχτερινό κέντρο τυλίχθηκε στις φλόγες - Οι περισσότεροι εγκλωβίστηκαν στο υπόγειο
Το να αποδίδουμε τη ρωσική επεκτατικότητα στη συμπεριφορά του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και της Ουκρανίας δεν στοιχειοθετεί ισορροπημένο επιχείρημα.
Η συζήτηση άνοιξε επί Φραγκίσκου, έπειτα από σχετικό αίτημα μοναχικών κοινοτήτων το 2016
Η μητέρα της κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η κόρη της δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας
Πέρασε ξυστά από λεωφορείο και «πέταξε» πάνω από δύο άλλα αυτοκίνητα
Το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται στις χώρες με ανεξάντλητα κεφάλαια
Σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, το έγγραφο ήρθε σαν παγωμένο ντους
Την άφησε στο βουνό στους –20°C: ο σύντροφος της ορειβάτισσας οδηγείται σε δίκη
Την ευθύνη για την πράξη ανέλαβε μέσω κοινωνικών δικτύων η οργάνωση Take Back Power
Δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι απασχολεί τα social media
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.