Κοσμος

79χρονη συνελήφθη επειδή έκανε σεξ σε πάρκο

Καταδίκη για τη δημόσια συνουσία με τον εραστή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130789-296595.jpg

Το πάθος και ο έρωτας δεν κοιτούν τα χρόνια. Η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα στη Βρετανία που υπέπεσε σε σεξουαλικό αδίκημα, κατέστη 79χρονη, που συνελήφθη να συνουσιάζεται με τον 54χρονο εραστή της σε πάρκο, στο νότιο Λονδίνο.

Ένα πρωινό διερχόμενοι από το πάρκο, κοντά σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, αντίκρισαν με έκπληξη τον 54χρονο Ουίλιαμ Νόουλς και την 79χρονη Αλίσια Μπράουν να κάνουν σεξ και ειδοποίησαν τις αρχές, με τον άνδρα στη συνέχεια να κυκλοφορεί γυμνός από τη μέση και κάτω, με τη σύντροφό του να βρίσκεται στο πλευρό του.

Ενώπιον του δικαστηρίου, ο Νόουλς υποστήριξε ότι είχε μεταβεί από το Μάντσεστερ στο νότιο Λονδίνο την ίδια μέρα, προκειμένου να συναντήσει την Μπράουν.

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρεται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ενώ η ηλικιωμένη είχε μάθει άσχημα νέα για ένα μέλος της οικογένειάς της.

Στο δικαστήριο, στο οποίο εμφανίστηκε με ένα καροτσάκι για ψώνια, η Μπράουν ομολόγησε και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 μηνών με αναστολή για προσβολή της δημοσίας αιδούς ενώ ο Νόουλς κρίθηκε ένοχος για το ίδιο αδίκημα και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 μηνών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ